Aktywne Wpisy
SkrajnieZdegustowany +316
BĄDŹ JAK OPOLE:
> Jest 1997 powódź rozjebuje całe miasto. Zalewa aż pod 2. piętro
Zbuduj osiedla w PRL na terenach które Nazi..Niemcy uważali za zalewowe i zostawili niezamieszkałe, absolutnie nie do bezpiecznego i spokojnego życia,
> Jest 1997 powódź rozjebuje całe miasto. Zalewa aż pod 2. piętro
Tracisz
KuKumber +10
#powodz
wgl to jaki jest sens budowania domów/mieszkań skoro co 10 lat wszystko idzie w p---u XD ?
97/2010/2024/2035
wgl to jaki jest sens budowania domów/mieszkań skoro co 10 lat wszystko idzie w p---u XD ?
97/2010/2024/2035
#programista15k #programowanie
Niestety, niby I.T jest chwalone za pomocne środowisko, ale to tak naprawdę uśmiechnięte mordki schowane za toksycznym wyścigiem szczurów.
To jest moja pasja i bym i tak to robił. Teraz przy okazji ludzie mi hajs przesyłają za to co i tak bym robił za darmo. #wygryw
Nie, normalni seniorzy klepiący nowe projekty w różnych językach. Nie jakieś legacy stare pierdziele korporacyjne.
@AntyKuc: Tak bo chciałbym w ten sposób w przyszłości zarabiać na swoim zamiast klepać kod w korpo do 60. Poza tym to moje hobby, daje mi ogromną satysfakcje.
Sam robiłem czasem jakieś kursy żeby zrobić bo obiecali za to podwyżkę.... Ale chyba się sama firma zorientowała, że bez sensu zlecać certyfikat z azure jak nie mam nawet z tym projektu xd
Sam zapoznaje się
@AntyKuc: no to powodzenia przy zwolnieniu/zmianie pracy