Wpis z mikrobloga

@DeIziii: PS3 miała od cholery byle jakich remasterów HD i nie było wtedy żadnych upgradeów dla posiadaczy starej wersji jak teraz. Takie God of War Collection HD to od wersji PS2 się różni tylko rozdzielczością, nawet im się menu nie chciało do 16:9 dostosować. A bywały i remastery gorsze od wersji PS2 pod pewnymi względami, w takich szczególnie Ubisoft się specjalizował ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Problemem
MisPluszowyZWadaWymowy - @DeIziii: PS3 miała od cholery byle jakich remasterów HD i n...

źródło: 3tx6iyx9acj51

Pobierz
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy:

A bywały i remastery gorsze od wersji PS2 pod pewnymi względami, w takich szczególnie Ubisoft się specjalizował ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z tym się zgodzę, jak grałem w PoPa HD, konkretnie w Two Thrones, to aż zgrzytałem zębami z ilości niedociągnięć. Choć UBI miał też lepsze remastery, chociażby Beyond Good & Evil HD lub trzeci Rayman, oba w 1080p 60 fps z lekko podbitymi teksturami.
  • Odpowiedz
@karix98: dla mnie ta gra jest dość nudna. Pierwszą część przeszedłem w jeden weekend a z częścią drugą męczyłem się przez miesiąc i porzuciłem. Nie skończyłem. Do pewnego momentu gra jest ciekawa ale później jak gramy Abby jest nuuuudno.
  • Odpowiedz
  • 0
@HumanBeing: ja nie wiem co to jest nawet bo zawsze miałem to w chuju i mimo posiadania ps5 nigdy w to na niej nie grałem bo się wystarczająco dobrze bawiłem na PS4 pro w 30 fps
  • Odpowiedz
@karix98: przechodziłem to z pół roku temu na ps5 i nawet przez pół sekundy nie pomyślałbym że ta gra potrzebuje jakiegoś remastera. Na co to komu.
Lepiej by Sony przeportowalo oryginalne God of war z ps2/ps3 na ps5.
  • Odpowiedz
@karix98:

beka z każdego kto to kupi

40 złoty za chociażby te dodatkowe poziomy to imo niezły deal. Za tyle to pewnie nie kupisz skina do jakiegoś fortnite czy innej waluty do gta online.
  • Odpowiedz