Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +95
Widzieliście już stadion Puszczy Niepołomice dopuszczony po poprawkach do rozgrywania na nim meczów Ekstraklasy?
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
źródło: puszcza
Pobierz
mickpl +236
Lubię te wątki o mieszkaniach boomerów, jak się zlatują i piszą na szybciocha, że za PRL to było bagno, nie było łatwo z mieszkaniami. Najczęściej z mieszkania, które właśnie dostali za darmo i mieszkają w nim do dziś XD
Tak, PRL to było bagno, trudno dyskutować. Lata 90. też. Ale polityka mieszkaniowa jakaś była, a dzisiaj jej nie ma wcale.
Do tego świat poszedł do przodu. Trudno oczekiwać, żeby dzisiaj standard był jak za
Tak, PRL to było bagno, trudno dyskutować. Lata 90. też. Ale polityka mieszkaniowa jakaś była, a dzisiaj jej nie ma wcale.
Do tego świat poszedł do przodu. Trudno oczekiwać, żeby dzisiaj standard był jak za

Inna sytuacja, kiedy jeżdżę busem o podobnej wartości co tesla ylr. I k---a zero, nikt nie zwraca uwagi, nikt nie patrzy. Jak tylko jestem za kierownicą tesli to ludzie odwracają głowy, próbują sie ścigać na światłach, inna reakcja wokoło, pomimo że oba auta w leasingu i oba auta w podobnej kwocie (bus tańszy o jakieś 30 tys, ale to chyba nie ma znaczenia).
Czy polacy to na prawde taki biedny i zacofany naród i na widok tesli w mózgu im siedzi "skąd ten złodziej ma na to pieniążki?" albo "Heh i tak w leasingu więc ma go za darmo".
Sam jestem polakiem i aż mi tak głupio, bo nigdy nie lubiłem sie wyróżniać a to to mam bo nic innego w podobnej cenie z takim przyspieszeniem nie było.
Jedyny minus to żona mi sie wiecznie pcha za kierowice a ja jak nieudacznik siedze obok.
#pytanie #tesla #motoryzacja
źródło: temp_file240242009691587881
PobierzPozdrawiam
@Zarzutkkake: to skaza na psychice wschodu, pod kacapskim zaborem. 2 pokolenia wychowane w pełni w ich syfie, widząc że zaraz obok kapitalistyczna Europa się buduje i rozwija. Przecież ludzie robi cuda żeby uciec za kurtynę.
@HrabiaZet ok boomer ( ͡º ͜ʖ͡º)
@HrabiaZet ok boomer ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zarzutkkake: ok oski, nie szalej tam żebyś nie zgubił tego tableciku za dwie stówki bo szkoda...
Też bym takich nie szanował ( ͡° ͜ʖ ͡°)