Wpis z mikrobloga

@duszan_z_kapitana_d--y dajesz bułkę tartą na wierzch przed pieczeniem? Ja daję i robi się fajna skorupka. Generalnie dobrze jest pilnować temperatury. 200 stopni i 45 minut w piekarniku. Wtedy jest złocisty na zewnątrz i płynny w środku. Smakuje na ciepło i na zimno. Dawno nie robiłem i mi smaku narobiłeś
  • Odpowiedz
_Gdzie mogę nauczyć się prawidłowego smaku? Jak mogę pozbyć się swojego zyebanego gustu, który prowadzi mnie ku mortadelnikowi, który to znowu zajebiście dobrze mi smakuje? Czy jest dla mnie jeszcze szansa na poprawę, jeśli jadłem kiełbasę w wielu restauracjach i wielu krajach i nadal nie zachwycały mnie/nie robiły dużego wrażenia?

Kreujecie się na jakichś kulinarnych krezusów, którym wydaje się, że ich smak i gust jest jedynym prawidłowym. Jesteście jeszcze bardziej z-----i niż te "papierowe" hamburgery z maca, w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby wyzywać kogoś, że nie ma smaku i jak on w ogóle śmie gustować w wybranych przez siebie daniach xDDD

Naprawdę, r---------a mnie to stanowisko, gdzie ktoś próbuje komuś wmówić, że to źle, że coś mu smakuje xDDD
  • Odpowiedz