Aktywne Wpisy
sergio91 +10
Czy dużą patologia będzie jak zacznę spotykać się z laską o 10 lat młodszą? Ja mam 33 lata, ona 23. Bardzo dobrze się dogadujemy, bo ona jest ogarnięta, ale dalej, to jest 10 lat różnicy. Jestem ciekaw opinii z zewnątrz, dlatego pytam
#zwiazki
#zwiazki
cmhqwidget +6
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 6
REKLAMA
Polecam Wam fajny kanał o UFO i tematach pokrewnych Piotra Cielebiasia z ekipy Radia Paranormalium. Podejście do tematu jest inne niż to co znajdziecie na pozostałych kanałach tego typu (nie ma żółtych napisów hehe). Zobaczcie jeżeli interesujecie się tematem, zostawcie suba, Piotr tworzy świetny content i chciałbym mu pomóc.
https://www.youtube.com/watch?v=vbS4UzO7piI - wczorajszy materiał
PO REKLAMIE
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają
REKLAMA
Polecam Wam fajny kanał o UFO i tematach pokrewnych Piotra Cielebiasia z ekipy Radia Paranormalium. Podejście do tematu jest inne niż to co znajdziecie na pozostałych kanałach tego typu (nie ma żółtych napisów hehe). Zobaczcie jeżeli interesujecie się tematem, zostawcie suba, Piotr tworzy świetny content i chciałbym mu pomóc.
https://www.youtube.com/watch?v=vbS4UzO7piI - wczorajszy materiał
PO REKLAMIE
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają
Bardzo boli niektórych sukces i popularność marszu niepodległości.
Obrzydzają, zniechęcają. Pokazują patologiczny margines na marszu w którym bierze udział olbrzymia liczba osób o różnych poglądach. Kiedyś organizowali prowokacje.
Gdy marsz stał się tradycją to chętnie by go przejęli i pewnie wszystkim z czasem obrzydzili.
No i będą niszczyć. Nie ma tak, żeby powstawały oddolne inicjatywy z sukcesem chyba, że na ich czele będzie lider którego łatwo skompromitować i z którym cała inicjatywa będzie kojarzona.
#marszniepodleglosci
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@PierDacze: To nie margines. To standard.
Dlaczego po prostu nie dołączycie do marszu jak większość normalnych ludzi która chce uczcić niepodległość polski?
Jeżeli wam powyższe nie pasuje to dlaczego nie zrobicie swojego marszu w innym mieście lub na drugim brzegu Wisły?
Przez 8 lar rządów pisu (który krytykowałem jak leci) nie było żadnych problemów z marszem. Spokojnie pokazywałem mojej znajomej z Tunezji, która zawsze była pod wielkim wrażeniem.
Za wcześniejszych rządów platformy były prowokacje, podpalane
@PierDacze: Nie interesuje mnie bycie otoczonym przez chordę pijanych, agresywnych ludzi
Nie interesuje mnie chodzenie w takich marszach.
Żyjesz w bańce własnej fikcji i przekonań, ale masz prawo. Odtenteguj się tylko od innych
@PierDacze: mordo, to są organizatorzy
@PierDacze: A wiesz jak mi w niej dobrze. I do tego ciepły kocyk i lewacki netflix (。◕‿‿◕。)
Moja znajoma z Tunezji pełen podziw i szacunek.
Największy zgrupowanie ludzi (zewsząd o różnych poglądach i funkcjach społecznych) w Polsce odbywające sie cyklicznie mimo olbrzymich wysiłków by skompromitować i obrzydzić to ludziom (pamiętny prowokator z GW umalowany na murzyna).
Jednak postkomunistycznym elitom coś nie w smak, a szczególnie neolewicy.
Pytanie dlaczego?
@PierDacze: nazwijmy tych niektorzych - fajnopolaczkow dla ktorych jedyna wartoscia jest wstyd ze sa polakami
To już nawet nie ma znaczenia. Problemem są organizatorzy. Gdyby to był marsz organizowany przez kancelarię prezydenta z wieloletnią, ponadpodziałową (czyt. Czy prezydent z po, PiS czy SLD organizuje i nie ma politycznych wystąpień*) tradycją i zdarzałyby się tam #!$%@? jednostki no to smutna sprawa, ale rozumiem. Problem w tym marszu jest taki, że on jest organizowany przez #!$%@? jednostki i tylko przypadek sprawił, że
@anonimek123456: ortografia widzę też Cię niezbyt interesuje