Aktywne Wpisy
yourgrandma +84
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
120_Dni_Sodomy +56
Pamiętacie o tym kiedy ktoś pisze o tym że ma 185cm+ i wygląd 6/10 ale 0 powodzenia z dziewczynami( ͡° ͜ʖ ͡°)
To również
Konto założone ponad 30 minut temu XD
- https://wykop.pl/wpis/73622407/wpis
Nic XD ale po prostu śmieszne jest to że właśnie o tym zrobiłem mema według mnie
XD ten "mentalcel" to jest takie cope że ja nie wiem XD jeśli Dobrze wyglądasz to dziewczyna może ci nawet "wybaczyć" twoje choroby psychiczne
Ten typ to chyba przebił wszystko XD
Wybierz jedno
Teoretycznie można 2 na raz ale wtedy musisz być Oskarekiem trollem który Tylko udaje przegrywa a tak naprawdę rucha cię co godzinę XD
Też prawda aczkolwie już na tagu było kilka trolli i pewnie nadal są więc w niektórych przypadkach można
Masz rację mój błąd
Generalnie to życie z Autyzmem/Aspergerem (resztą to to samo) jako ładny (i w miarę wysoki) człowiek musi być totalnym wygrywiem dla takiej osoby bo jak wiadomo ładni ludzie są traktowani lepiej