Wpis z mikrobloga

• 0
@programista3k: walnąłem się w ankiecie - Switch miał być jako trzecia opcja. Zresztą każdemu się zdarza, tak jak programistom WYKOP niemożność edycji ankiety na stronie przystosowanej do urządzeń mobilnych.
  • Odpowiedz
@AlekGames: nie no żartuje sobie, lepiej chyba switch 2 wziąć(jeżeli nie będzie to konsola streamingowa). Zawsze lepiej mieć pierwsze iteracje. Na mete to jeszcze kompa pewnie mocnego potrzebujesz aby popykać.
  • Odpowiedz
@AlekGames jak niedzielnym to bym poszedł w VR bo deck / switch to bardziej urządzenia dla graczy co grają często i potrzebują mobilności a VR to zupełnie inne doświadczenie niż PC/konsola. No chyba, że dużo czasu spędzasz w środkach komunikacji jako pasażer czy na wyprawach poza domem to wtedy switch / deck. No i switch 2 wychodzi za rok dopiero.
  • Odpowiedz
@AlekGames polecam gorąco i piszę to jako posiadacz zarówno Questa 3 jak i. Switcha (którego praktycznie w domu nie używam bo i po co). ( ͡ ͜ʖ ͡) A tak na marginesie w Quest 3 systemem jest Android co pozwala bardzo łatwo wrzucać wszystkie gry z oficjalnego sklepu Meta z pominięciem opłaty za nie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Załóżmy, że mamy 2,5 tys. zł do wydania. Jesteśmy niedzielnym graczem. co byście wybrali

@AlekGames: mam Switcha OLED (wcześniej v2), Decka i Oculusa 3 (wcześniej 2)

Odpowiedź:
  • Odpowiedz
  • 0
@Raffael: Oo, to sie odezwę jak przyjdzie Quest - właśnie zamówiony. Nareszcie czuje się traktowany jak cywilizowany człowiek. Wchodzisz na oficjalny sklep i zamawiasz z dostawą do Polski w 3-4 dni. Dlaczego o tym wspominam? Bo do tej pory mnie mierzi polityka Google, który do tej pory nie dorobił się sklepu w Polsce, a usługi działające w języku polskim to dla nich szczyt techniki, większy niż napisanie AI. Ignorowanie kraju,
  • Odpowiedz