Aktywne Wpisy
5rapol5 +1645
#sejm #tvpis czego pisowi nie wybacze? tego, że jakby moi dziadkowie lat 80 umarliby w najbliższym czasie (oby nie!) to ostatnie lata wspomnień z nimi byłoby związane z tym, że co wizytę próbują mnie ciągnąć za język za kim jestem i czemu wszystko inne niż pis to największe zło. kiedyś wpadałem do nich bez powodu w odwiedziny, teraz złapałem się nad tym, że średnio chce mi się do nich jeździć. wydoili starszych
Sin- +129
#heheszki
#humorobrazkowy
#swietoniepodleglosci
Bo argument "za PO minister kazał służbom robić prowokacje" jest równie mocny co "za PiS narodowcy zadowoleni ze zmiany władzy przestali #!$%@?ć" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczęście argument "na 11 rozwalają Warszawę bo tak i już" jest bardzo mocny xD
@BombaskaEskadraLotnicza: czytałeś co piszesz?
No dziwne, że jak duża grupa ludzi powiązana ze środowiskami nacjonalistycznymi(bo te grupy są związane z organizatorami marszu) i prawdopodobnie też kibolskimi przyjedzie do innego miasta na kilkugodzinny marsz to coś odwalą.
@BombaskaEskadraLotnicza: pytanie. Rodzice dużo w domu przeklinali, że nawet komentarza bez przekleństw napisać nie umiesz?
@makaronzjajkiem:
Boisz się, że zobaczysz tam coś, co nie pasuje ci pod tezę i nie będziesz miał racji. Lepiej trzymać się kurczowo swojego "bezpiecznego" dołka. Z resztą jak ci nie pasuje Jaok, to źródeł jest więcej.
@makaronzjajkiem: Nie masz argumentu, to robisz wjazd ad personam i od razu z rodzicami... chyba jednak w twoim domu coś nie zagrało xD