Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
Z braku szansy na mieszkanie zaczynam rozważać kupienie działko ROD. Wszyscy i tak tam mieszkają cały rok, całe życie nikt tego nie rusza. Może to jest mega life hack, zamiast zapłacić 400 000 za kawalerke wydam 180 000 na domek wykończony na działce praktycznie w dużym mieście. Jak myślicie, oszukałem system, iśc w anarchie? Jakie są minusy tego pomysłu. Mogą mnie wyrzucić? Ale niby jak skoro wtedy będe bezdomny a to przestępstwo
Dlatego tak bardzo doceniam i tęsknię za próbą zmiany sposobu świętowania przez prezydenta Komorowskiego. Z kibolsko-wrzeszczącego na wesoły, piknikowy i uśmiechnięty. Zamiast przy okazji świętowania każdego zwycięstwa przede wszystkim podkreślać ofiary i porażki, tam stawiano na uśmiech, zabawę i wspólnotę.
Tęsknię za Czekoladowym Orłem. Chciałbym, żeby wszystkie imprezy okolicznościowe tak wyglądały. Była to odważna i słuszna próba ucywilizowania narodowego podejścia do celebracji państwowych świąt. Zmiana dobra i szlachetna. I jak wszystko co dobre i szlachetne, zaszczuta przez prawicę.
#11listopada #neuropa #4konserwy #marszniepodleglosci #bekazprawakow #bekazpolakow #bekazpisu
@typ53B: Potulne baranki bo zabiły tylko 300 000 ludzi? Ciekawa definicja "potulności"
@Kujamandzaro: to ze takie degenerackie swinie jak ty plują na Urbana, Kiszczaka i Jaruzelskiego świadczy tylko i wyłącznie o słuszności ich rządów. Czołem Wielkiej KC PZPR i na pohybel zdrajcom
@tonawegla i tu jest właśnie główny problem podczas rozmowy: wkładanie na siłę komuś w usta, słowa które powiedział ktoś zupełnie inny.
Kreml oficjalnie się przyznał do finansowania wielu strajków ekologów i teraz wszytko którzy sa eko i chcą mieć czyste powietrze,
@Krzakol:
To prawda.
@naganiaczherculesa: Przecież tym argumentem właśnie potwierdzasz to co ja napisałem. Po pierwsze to nie wiem czy się utożsamiali ale