Wpis z mikrobloga

@johnny_tomala: była jeszcze ta druga feministka pisarka lesbijka, która zaczęła udawać chłopa. Dostała takiej depresji, że wylądowała w psychiatryku po wszystkich odrzuceniach, które dostała od kobiet. Zaczęła współczuć mężczyznom tak, że znienawidziła kobiety ale i tak w końcu zakończyło się wylogowaniem z tego świata nie tak dawno.
  • Odpowiedz
@kaminarii: na BBC ciągle lecą z nią wywiady i twierdzi, że to przez transfobie społeczeństwa XD Plus płaczącym głosem mówi, że nie żałuje xd Chciała męski przywilej to ma
  • Odpowiedz
@mimmo: w sumie możemy zaliczyć Eliota do skrajności typu odwalenie ręki, ale mimo wszystko ja spojrzałem na to tak: jako tak niska osoba będzie ciężej mu w relacjach i na planie filmowym. Przeciętny facet ma te 170+, a on będzie nizszy od wszystkich aktorów. Niby są przypadki że biorą karłów do filmów ale oni majà też swój charakterystyczny wygląd, an Eliot wygląda jak normie. Jedynie twarz ma ładną ale no
  • Odpowiedz
  • 5
@Tu-mleko: bardzo przepraszam ale moją potrzebą jest byś zwracał się do mnie wasza wysokość cesarzu francji
albo się poprawisz albo obrazisz moje uczucia i dostaniesz bana u mnie faszysto
  • Odpowiedz