Wpis z mikrobloga

ZACZYNA SIĘ
Najgorszy okres w życiu przegrywa właśnie się zaczyna. Jesteśmy już po wszystkich świętych więc oskarkowa "złota polska jesień" za nami. Rozpoczyna się epizod znienawidzony przez każdego przegrywa. Niedobór witaminy D przez brak słońca skutecznie osłabi jakiekolwiek ambicje. Nawet konia się nie będzie chciało walić. Istna wegetacja i tak aż do wiosny. Wielu huopów wyloguje się w tym okresie, wielu neetowców nie wyjdzie nawet po zupke kińską z piwnicy. Sam osobiście w tym okresie popadam w marazm, niemoc. Nawet gdybym był milionerem to w tym okresie myślałbym o długości sznura potrzebnego by zawiązać pętle.

KOŁCHOŹNICZE HUOPY
Według mnie ta grupa ma najgorzej. Neetowiec usiądzie przed kompem, pomasuje kutacza, o-------i ziemniaki z cebulą i tyle, koniec dnia. Huop kołchozowy niestety musi wstać o 6:00 (mój przykład) do pracy, na dworze ciemno i zimno. Szybka kawka, sranie, na konia walenie nie ma czasu. Potem droga do kołchozu, powoli robi się szaro. Następnie do godziny 16 praca w jasności a od 16 do 20 praca w czeluściach diabelskiej ciemności. Następnie powrót na bazę huopską by spożyć na szybko jakieś g---o i spać, bo jutro trzeba wstać. Dni zlewają się w jedność.

Trzymajta się tam huopy!!!
#przegryw #neet #pracbaza
HuopWsiowy - ZACZYNA SIĘ 
Najgorszy okres w życiu przegrywa właśnie się zaczyna. Jest...

źródło: pexels-pixabay-235721

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HuopWsiowy: może huop zacznie na to patrzeć bardziej pozytywnie jest ciemno a jak wiadomo p0lki słabo widzą w ciemności. Nie będą mogły posyłać bitch facea dla huopów.
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy: Uwielbiam jesień i zimę. Fajniej się NEETuje z kocykiem, ciepłą herbatą i laptopem na kolanach. Szybciej robi się ciemno, a w ciemności o wiele lepiej mi się ogląda filmy i gra na konsoli. Spierdotripy są lepsze, bo mniej 0skariatu na ulicach. Jedyny minus to te święta bożego narodzenia z------e i sylwester.
  • Odpowiedz