@Stabilizator: Mam nadzieje, że tak szybko jak to tylko możliwe zastąpi religie czymś pożytecznym jak nauka o 57 płciach, czy chociaż jakimś kultem ziemi jak za dobrych pogańskich czasów.
@Stabilizator Ogólnie to najlepsze jest to że zarzucane Czarnkowi zacietrzewienie religijne to był jego najmniejszy problem jako ministra edukacji. Bo zrobił dużo złego ale w mniej medialnych sprawach a znacznie bardziej uderzających w edukację. Problem jest taki że nowa władza skoncentruje się właśnie na tych medialnych problemach i wojnę światopoglądowej a nie naprawi tego co on zespół i spraw które były już wcześniej do zmiany.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#bekazlewactwa #neuropa #polityka
A jakby jeszcze przypadkiem pogoniła religię ze szkół to już wogole
@Stabilizator: XD tak patriotyzm jana kremuwkarza z wadowic i inne urojenia katolickie. Tylko od tego Bolzga będzie wielka.
@Stabilizator: xDDDDDDD
@Stabilizator: odleciałeś typie
@Anty_kacap: Tak, tak, ja już czekam tak od 2019 aż Trzaskowski wprowadzi naukę masturbacji w szkołach.
@thorgoth: zesra się, a nie pogoni religię ze szkół.
I nie przemawia tutaj przeze mnie jakieś zacietrzewienie religijne, po prostu stwierdzam fakt.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Blaskun: no już pisałem o kremuwkarzu z Wadowic ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Stabilizator: dzięki, nic głupszego już w tym roku nie przeczytam