Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rales: Ano, jeszcze okropne zdjęcie z filtrami. Takie 3/10, może istnieć szansa na max 4/10 ale nie więcej (inne podejście np do makijażu). Wielka PL piękność xD

Normalny człowiek powinien być świadomy tego na ile wygląda, bez tego powstaje takie ego #!$%@? w kosmos, zachowanie gorsze niż klaun. I potem nagle płacz jak chad powie takiej typiarze to w twarz xD

Ja jestem świadomy bycia 3.5-4/10 i kompletnie mi to
  • Odpowiedz
@kaminarii:

Normalny człowiek powinien być świadomy tego na ile wygląda, bez tego powstaje takie ego #!$%@? w kosmos, zachowanie gorsze niż klaun. I potem nagle płacz jak chad powie takiej typiarze to w twarz xD

Więc wy nie jesteście normalni bo zawyżacie swoją atrakcyjność o co najmniej 3-4 punkty :)))
  • Odpowiedz
@rales osz kurr… Nawet ja nie mam tak wywalonego ego. Swoją drogą laska ma bardzo niedobrany makijaż. Pewnie jakby pomalowała sie subtelniej to by wyglądała o wiele korzystniej.
  • Odpowiedz
te czasy się skończyły. Teraz to wy musicie coś sobą prezentować, żebyśmy chociażby na was spojrzały. Sama wasza egzystencja i fakt, że macie zagrzybiałego f!uta nie wystarczy, żeby mieć kobietę :)))

@WyzwolonaPodrozniczka dokładnie. Nawet samiec gołębia rozumie, że to on musi za samicą biegać żeby dostapić możliwości uprawiania seksu, a wykopkom się w głowach coś przestawiło, że to kobieta ma się o nich starać i wymieniać co ma im do zaoferowania.
  • Odpowiedz
Co ci przeszkadza czyjaś wysoka samoocena?

@WyzwolonaPodrozniczka: Mi nic na przykład, ale problem jest taki, że to później bardzo mocno rzutuje na społeczeństwo w negatywny sposób. Bo jednostki które są często mierne wręcz zaczynają się mieć za wybitne i nie mam na myśli tu tylko urody a przekłada się to na każdą sferę życia.
  • Odpowiedz
Teraz to wy musicie coś sobą prezentować, żebyśmy chociażby na was spojrzały. Sama wasza egzystencja i fakt, że macie zagrzybiałego f!uta nie wystarczy, żeby mieć kobietę :)))

@WyzwolonaPodrozniczka: ''Teraz'' to bardzo ciekawe zwłaszcza biorąc pod uwagę, że tak jest prawdopodobnie od kiedy kręci się ziemia.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Dokładnie. Żeby oni jeszcze byli facetami wysokiej jakości, to bym zrozumiała... ale to są naprawdę typowe mirasy bez urody i intelektu ale mimo to są wielce zdziwieni, że nie mają powodzenia. Jak zwykle takim się wydaje, że powinni dostać c!pkę z przydziału i że najlepsze lufy powinny na nich lecieć. Bo tak, bo oni tak chcą xD Śmiechu warte.

@Cztero0404 Masz racje, ale tu się mimo wszystko trochę
  • Odpowiedz
. A teraz mamy postęp, świat poszedł do przodu i kobiety też pracują zawodowo, więc logiczne jest, że facet z byle jaką pracą na magazynie już nie będzie miał takiego poważania jak kiedyś, gdy był jedynym żywicielem rodziny i każdy miał z tego tytułu dla niego respekt. Oni się nic nie rozwinęli od co najmniej 100 lat a mimo wszystko chcą być tak poważani jak byli kiedyś. Ręce opadają...

@WyzwolonaPodrozniczka:
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Moim zdaniem to wszystko się zazębia. Bo czym ma w dzisiejszych czasach błysnąć taki upośledzony wykopek? Kiedyś tak jak wspominałam, wystarczyło mieć robotę i kobiety leciały bo nie miały wyjścia. A teraz już tak nie jest i oni są całkowicie pogubieni. Nie są przyzwyczajeni do tego, że czegoś więcej się od nich wymaga. Dzisiaj byle jaka praca to jest absolutne minimum dla każdego człowieka i coś takiego nie zaimponuje
  • Odpowiedz
Dzisiaj byle jaka praca to jest absolutne minimum dla każdego człowieka i coś takiego nie zaimponuje żadnej dziewczynie a oni nie są w stanie tego pojąć. Każda dziewczyna, która sama pracuje zawodowo nie będzie się zachwycać byle robolem, przecież to jest oczywiste... A ta wrogość i ubliżanie wynika tylko i wyłącznie z tego, że oni nie potrafią się odnaleźć w nowych warunkach i nie są w stanie spełnić oczekiwań. Ale to już
  • Odpowiedz