Aktywne Wpisy
mickpl +1475
cytmirka +190
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Normalny człowiek powinien być świadomy tego na ile wygląda, bez tego powstaje takie ego #!$%@? w kosmos, zachowanie gorsze niż klaun. I potem nagle płacz jak chad powie takiej typiarze to w twarz xD
Ja jestem świadomy bycia 3.5-4/10 i kompletnie mi to
Więc wy nie jesteście normalni bo zawyżacie swoją atrakcyjność o co najmniej 3-4 punkty :)))
@WyzwolonaPodrozniczka dokładnie. Nawet samiec gołębia rozumie, że to on musi za samicą biegać żeby dostapić możliwości uprawiania seksu, a wykopkom się w głowach coś przestawiło, że to kobieta ma się o nich starać i wymieniać co ma im do zaoferowania.
@WyzwolonaPodrozniczka: Mi nic na przykład, ale problem jest taki, że to później bardzo mocno rzutuje na społeczeństwo w negatywny sposób. Bo jednostki które są często mierne wręcz zaczynają się mieć za wybitne i nie mam na myśli tu tylko urody a przekłada się to na każdą sferę życia.
@WyzwolonaPodrozniczka: ''Teraz'' to bardzo ciekawe zwłaszcza biorąc pod uwagę, że tak jest prawdopodobnie od kiedy kręci się ziemia.
@Cztero0404 Masz racje, ale tu się mimo wszystko trochę
@WyzwolonaPodrozniczka:
@WyzwolonaPodrozniczka: nie wysoka samoocena, a osobowość narcystyczna czyli zaburzenie psychiczne, które powinno się leczyć.
A, rozumiem. Generalizacja dla żartów
A może faktycznie jesteś typową różową? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Sama fasada pusta wewnątrz