Wpis z mikrobloga

@OCIEBATON kiedyś się nikt tym nie przejmował bo żadnych ciągów chłodniczych nie było i ludzie żyli. A tobie trzeba pozazdrościć, że poważniejszych problemów nie masz.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: dlatego wprowadzenie etykiet ktore zmienia kolor jesli cos tskiegk nastapi to dobre rozwiązanie. Na pewno cena produktu z tego powodu wzrosnie ale i tez jego jakosc bedzie lepsza
  • Odpowiedz
@sberatel: To jest problem bo sam się na to raz nadziałem jak parówki z dwutygodniową datą ważności lepiły się i miałem po nich trzydniową sraczkę.
  • Odpowiedz
@SzycheU: Ale żeby słone zakonserwowane parówki pakowane w atmosferze ochronnej albo nawet hermetycznie się zepsuły to musiały chyba na słońcu leżeć. Albo rozszczelnione opakowanie.
  • Odpowiedz
Nie mogły się rozszczelnić bo napuchły.

lepiły się

@SzycheU:
No to sam sobie zafundowałeś tą sraczkę. Szkoda było wywalić parówek za 6 PLN?
  • Odpowiedz
@SzycheU: skoro w terminie, to lepiej reklamować niż zjeść, ale jak ktoś chce jednak próbować, to przynajmniej porządnie umyć gorącą wodą, by przestały się lepić.
  • Odpowiedz