Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +450
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
urarthone +36
#garscnewsow i lista wołania
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
To moja ostatnia przygoda z #pcmasterrace kiedyś nie było takiego gówna
Zamówiłem nową obudowę i zasilacz i jestem #!$%@?, a co jeśli nowa płyta ma defekt? Jak żyć?
#pcmasterrace #komputery #zalesie #linux #serwispc
@tomosano: Wut? Składanie kompa jest dzisiaj banalne, kiedyś to była zabawa ze zworkami, ustawianiem dysków poprawnie w Master/Slave, kabelki pasujące do różnych rzeczy itd. Teraz to każdy kabelek pasuje tylko do jednej rzeczy, a ustawianie sprzętu się robi automatycznie, wszystko elegancko bez problemu. No ale jak się wsadza nowe podzespoły do chińskiego starego zasilacza to później jest jak jest. XD
@tomosano: to wyślesz na gwarancję i tyle.
Może tylko któraś linia w zasilaczu poleciała i nie zasila dysków. Żeby 3 na raz spaliło to mała szansa. W biosie widać dyski? Wypnij jeden i sprawdź jeszcze raz