Nocne kilometry, jaram się zapachem powietrza xD Niestety trzeba było wracać, bo to jedynie szybki, godzinny wypad, żeby przewietrzyć myśli mgłą zasnute ( ͡°ʖ̯͡°) Przydałaby mi się taka nocka spędzona na rowerze, tylko po ścieżce rowerowej, najlepiej równy szuterek, a nie walka o byt na publicznych drogach ヽ( ͠°෴°)ノ Lumintopek daje rade, muszę sprawdzić ile czasu wytrzyma na baterii 21700. Muszę se kilka sztuk kupić. Lumintop daje mi 850 lumenow, a wożę jeszcze ze sobą astroluxa ft03, a ten ma 2400 lumenow i wali niemal na kilometr do przodu xD Niestety dziś było zbyt wielu ludzi żeby się pobawić, no i mowio że to nie latarką na rower, ale uja się znają. W lesie widać każda gałąź xD
@tomek_27: też masz lumintop? Ile wytrzymuje na tym akumulatorki? Ja używam power banka, a chce sobie kupić te akumulatorki, tylko nie chce chinszczyzny. Już mam takie dwa większe aku do tej drugiej latarki i po 2 latach nadają się do wywalenia, a nie były za wiele używane, jeden był głównie rezerwowy, a i tak mega stracił na objętości i krótko trzyma. Muszę wymienić wszystko :/
@adamssson: właśnie takie coś mi się marzy! Tylko to Twoje drugie zdanie mnie za bardzo zniechęca, żeby się podjąć takiego rowerowania xD A w weekend trochę mi szkoda psuć sobie cykl dobowy, bo też mam co robić za dnia. Eh, cóż za paskudny los
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Nocne kilometry, jaram się zapachem powietrza xD Niestety trzeba było wracać, bo to jedynie szybki, godzinny wypad, żeby przewietrzyć myśli mgłą zasnute ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przydałaby mi się taka nocka spędzona na rowerze, tylko po ścieżce rowerowej, najlepiej równy szuterek, a nie walka o byt na publicznych drogach ヽ( ͠°෴ °)ノ
Lumintopek daje rade, muszę sprawdzić ile czasu wytrzyma na baterii 21700. Muszę se kilka sztuk kupić.
Lumintop daje mi 850 lumenow, a wożę jeszcze ze sobą astroluxa ft03, a ten ma 2400 lumenow i wali niemal na kilometr do przodu xD Niestety dziś było zbyt wielu ludzi żeby się pobawić, no i mowio że to nie latarką na rower, ale uja się znają. W lesie widać każda gałąź xD
Na zdjęciu sam lumintop
#rower #gravel
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
https://lightbike.net/