Wpis z mikrobloga

802 982 + 25 = 803 007

Nocne kilometry, jaram się zapachem powietrza xD Niestety trzeba było wracać, bo to jedynie szybki, godzinny wypad, żeby przewietrzyć myśli mgłą zasnute ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przydałaby mi się taka nocka spędzona na rowerze, tylko po ścieżce rowerowej, najlepiej równy szuterek, a nie walka o byt na publicznych drogach ( ͠° °)
Lumintopek daje rade, muszę sprawdzić ile czasu wytrzyma na baterii 21700. Muszę se kilka sztuk kupić.
Lumintop daje mi 850 lumenow, a wożę jeszcze ze sobą astroluxa ft03, a ten ma 2400 lumenow i wali niemal na kilometr do przodu xD Niestety dziś było zbyt wielu ludzi żeby się pobawić, no i mowio że to nie latarką na rower, ale uja się znają. W lesie widać każda gałąź xD

Na zdjęciu sam lumintop

#rower #gravel

#rowerowyrownik

Skrypt | Statystyki
WyuArtykyu - 802 982 + 25 = 803 007

Nocne kilometry, jaram się zapachem powietrza xD...

źródło: 20231107_180159

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tomek_27: też masz lumintop? Ile wytrzymuje na tym akumulatorki? Ja używam power banka, a chce sobie kupić te akumulatorki, tylko nie chce chinszczyzny. Już mam takie dwa większe aku do tej drugiej latarki i po 2 latach nadają się do wywalenia, a nie były za wiele używane, jeden był głównie rezerwowy, a i tak mega stracił na objętości i krótko trzyma. Muszę wymienić wszystko :/
  • Odpowiedz
  • 1
@adamssson: właśnie takie coś mi się marzy! Tylko to Twoje drugie zdanie mnie za bardzo zniechęca, żeby się podjąć takiego rowerowania xD A w weekend trochę mi szkoda psuć sobie cykl dobowy, bo też mam co robić za dnia. Eh, cóż za paskudny los
  • Odpowiedz