Wpis z mikrobloga

@arinkao bakłażany są nad warzywem () wcierasz sól przed włożeniem do piekarnika ("odgoryczanie")? Ja nie, moja dziewczyna tak. Różnica może jest, ale dla mnie nie wystarczająco duża, by to robić xd

Byliśmy w Gruzji, gdzie mają dużo bakłażana, ale na moje wygląda on trochę inaczej - na targach jest troszkę brzydszy, pomarszczony i mały, ale pyszny.
Noo i robią z niego przystawkę "badridżani" czyli bakłażan
bakłażany są nad warzywem () wcierasz sól przed włożeniem do piekarnika ("odgoryczanie")? Ja nie, moja dziewczyna tak. Różnica może jest, ale dla mnie nie wystarczająco duża, by to robić xd


Byliśmy w Gruzji, gdzie mają dużo bakłażana, ale na moje wygląda on trochę inaczej - na targach jest troszkę brzydszy, pomarszczony i mały, ale pyszny.

Noo i robią z niego przystawkę "badridżani" czyli bakłażan smażony