Wpis z mikrobloga

że sprawa z Janoszek zaszkodziła KS, bo Stanowski upokorzył inne stacje i dziennikarzy i oni wytoczyli wojnę KS

@kishibashi: to bylo tak absurdalne, ale jezeli to bylaby prawda to tylko zle swiadczy o Borku, ze nie interesuje go prawda tylko nie nadepnac na stope innym.
  • Odpowiedz
@maszszluga: może dla Ciebie jest to zabawne jak się unosi, ale dla mnie to cham i prostak, plus to co napisałem - brak dystansu do siebie, wielkie ego, boomer lubiący januszowe mądrości (kiedyś to było, piłkarze nie mają prawa czuć presji, bo pielęgniarka). Ale najbardziej mnie obrzydziło to jak on jest zapatrzony w Rutkowskiego i podobnych.
  • Odpowiedz
zawsze myślałem, że główny udział będzie miał w tym Mateusz Borek

@kishibashi: myślę, na samym początku istnienia KS , Mireczek @matixrr sprowadził Borka na ziemię i pokazał czym jest moc internetu.
Boras przez wiele odcinków miał kija w tyłku i w sumie usuwał się w cień a sama forma "Hejt Park" coraz bardziej zostawała tylko w nazwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ogólnie za długo napisałeś, aby analizować pkt po pkt. Będą 2 obozy. Ja tam uważam, że Borek to dobry menago, gość co zrobił kilkanaście eventów sportowych, który zderzył się z innym menago Stanowskim. Smokowski i Pol to 2 chłopaki+Sawicki co to ogarnia finansowo-prawnie, co są 3,4 w kolejce jeśli chodzi o zdanie. Musiała być wojna i to każdy wie szybciej czy później. Interesy rozjechały się. Z tą Janoszek zdobył pkt na wykopie,
  • Odpowiedz
@Meserole: nie chodzi o to, że pudelek jest tworzony przez dziennikarza, tylko że najwięcej wywiadów z janoszek prowadziły osoby, które #!$%@? mają do gadania, a dzisiaj dziennikarz w portalu internetowym czy nawet gazecie to nie jest "pan dziennikarz" jak kiedyś, tylko jakiś stażysta do mobbingowania. Kogo z zarządów tych mediów obeszło, że ich dziennikarze łykają jak pelikany, skoro oni codziennie robią błędy ortograficzne w artykułach. To co ich najbardziej zabolało
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: raczej się źle zrozumieliśmy. Ja nie wieszczę KS upadku, poniekąd w ogóle tego tematu nie zaczepiałem. Napisałem, że Borek jako typowy toksyk, zamiast zaakceptować fakty, chce robić dramę, którą raczej przegra, z niekorzyścią dla KS. Pol i Smokowski mają #!$%@?, rozumieją o co chodzi, Borek wymyśla fantastyczne argumenty, żeby jakoś się do Stanowskiego przyczepić. A jak już trzeba głupoty wymyślać, to łatwo będzie odbić piłeczkę.
  • Odpowiedz