Aktywne Wpisy

masternodeBTC +485
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

Gry ktore przeszedlem i mi sie podobaly:
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim
Wiedzmin
Fallout 4
Gothic 2,3
Hogwarts legacy
Skyrim

źródło: 398734634_630486662633121_3671634082006756634_n
Pobierzźródło: Screenshot_2023-11-05-14-17-18-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
Pobierz@CheSlaw: Sprawdzasz w pogodny dzień - zupełnie inaczej sprawa się ma w zimniejszy wieczór.
Po pierwsze kopciucha wieczorem zasypuje się do pełna żeby do rana starczyło, po drugie wtedy otwiera się więcej powietrza (czyli szybciej się pali) bo raz że się robi zimno, dwa że wielu ludzi grzeje też tym wodę na wieczorną kąpiel.
Po trzecie śmieciami pali się jak jest
Kto tak twierdzi? Zastanów się co piszesz.
@Rachey: Mnie nie przekonasz - widziałem efekty montażu pieca V klasy i nadal wyczuwalny był swąd dymu który jest dla mnie nieakceptowalny w dzisiejszych czasach, do tego fizyczna konieczność zamawiania, wnoszenia paliwa do pieca, częstsze prace utrzymaniowe (chociażby
@Kauabanga: XDDDDDDDDDDDDD
Z pewnoscia typowy polak-cebulak nie powie:
- mamy zloza wegla wiec musimy kopcic
- nie
@everybodykombinerki: przecież na samym rysunku widać, ze tych czujników jest najwięcej w Polsce.
źródło: firefox_2023-11-05_15-10-18
Pobierz