Siema Mirki, Czy jest tu ktoś z #gdynia #trojmiasto kto poleci dobrego mechanika co nie zedrze z nas całej październikowej wypłaty? To nasz pierwszy samochód i średnio ogarniamy, a zaczął "przeciekać" na deszczu. Bagażnik i okna zamknięte ;) Wcześniej był garażowany, teraz niestety nie mamy takiej opcji. Pomocy! #mechanik #samochod
@oddajciemikontozlodzieje: no to fachury szukamy, ale chcemy uniknąć sytuacji, że od uszczelki przejdziemy do miliona innych rzeczy, które KONIECZNIE trzeba naprawić ;) stąd moje pytanie. Mam złe doświadczenia, a Trójmiejskiego rynku pod tym kątem nie znam wcale
@adriszy: sączy się z otworu na szybę przy uszczelce? To wtedy uderzałbym od razu do speców od szyb, oni wiedzą jakie cyk fuch zrobić, by nie ciekło, przy okazji nie będą grzebać w mechanice.
Jaki rocznik Espace? Trzeba brać poprawkę na to, że to dość „elektroniczny” samochód, a w starych Francuzach elektronika lubi się sypać. Jak pojedziecie do jakiegoś ogarniętego mechanika w renault to na pewno coś znajdzie, co wypadałoby
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Czy jest tu ktoś z #gdynia #trojmiasto kto poleci dobrego mechanika co nie zedrze z nas całej październikowej wypłaty? To nasz pierwszy samochód i średnio ogarniamy, a zaczął "przeciekać" na deszczu. Bagażnik i okna zamknięte ;)
Wcześniej był garażowany, teraz niestety nie mamy takiej opcji. Pomocy!
#mechanik #samochod
Możesz zapytać w Reetz na Osowie czy takie coś zrobią. A potem tu napisz czy dali radę :)
Jaki rocznik Espace? Trzeba brać poprawkę na to, że to dość „elektroniczny” samochód, a w starych Francuzach elektronika lubi się sypać. Jak pojedziecie do jakiegoś ogarniętego mechanika w renault to na pewno coś znajdzie, co wypadałoby