Aktywne Wpisy
kamilek123 +619
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
yosemitesam +52
Dlaczego tak jest? Zawsze miałem wrażenie, że te wszystkie apartamentowce, domy to są nienagannie urządzone a tu się okazuje, że z zewnątrz ładne a w środku brzydactwo. Ja się zastanawiam czy dobrze dobrałem biel ścian czy odcień zasłon do koloru sofy a tu ktoś stawia meblościankę w kolorze kalwados i jest zadowolony(?)
#mieszkanie #remontujzwykopem #aranzacjawnetrz #pytanie #polskiedomy
@Zarrakash: wiem, nawet sam często się udzielałem w takich wątkach, ale z reguły widać wtedy powszechną świadomość, że to bait.
Tu natomiast (przynajmniej na początku) było zwykłe jechanie po OPie jaki to z niego debil, bez specjalnej dyskusji.
To że u nas takiego czegoś nie stosuje i ze ty o takim czymś nie wiesz to nie znaczy że takich rzeczy nie ma.
U nas wszystko skupia się w kilku miejscach w kraju i tam tylko zapewnia byt itd przez co dochodzi do kuriozum "przeladowania" danego miejscach co rodzi multum problemów.
@CalibraTeam: już brakło kasy na jakieś dizajnersie pierdoły więc wzięli to co jest praktyczne
@CalibraTeam: żeby jakiś kasztan z wykopu miał ból dupy. Mieszkanie, czy dom, który ma być moim bezpiecznym miejscem, w którym czuję się dobrze i mogę się zrelaksować, ma mi urządzać obca osoba? Mam je urządzać dla siebie, czy na pokaz?