Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
Miałą być Lumia 820, ale akurat skończyła się oferta i zostały same 720. Ona miała 512mb ram, więc ja patrzę Xperia SP 1gb, dualcore 1,7ghz. No jak to się będzie cieło to ja jestem krasnalem.
#android #srandroid #windowsphone #lumia #xperia #sony #lagi #oswiadczenie
A i jeszcze jedno: najpierw SONY zapowiedziało, że na SP będzie stock 4.4, a po wydaniu 4.3 jednak nie wiedzą czy będzie...
Obiecali przy premierze telefonu, że będzie miała wsparcie CONAJMNIEJ do Androida 4.4 KitKat. A teraz widzę jak to SONY. Lecą w c---a ;-)
To już tylko #sony może odpowiedzieć.