Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: przede wszystkim to z tego tekstu czuć zgorzknienie mocne , piszesz o innych kobietach że piją pała są mniej mądre niż ty ale wiesz każdy człowiek uważa się za lepszego od innych i ktoś może myśleć w ten sam pogardliwy sposób o tobie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: inna sprawa to piszesz , że nic nie wymagasz samochodów prezentów nic
BLAD facet woli atrakcyjna laske o którą musi się postarać , niż mało atrakcyjna która sama mu wszystko daje na tacy , nie pokazuj wibracji desperacji
Z kobietami jest jak z rzeczami , jak dostaniesz za darmo to nie szanujesz - przemysl to zdanie
Życie nie polega na martyrologii i nie wymaganiu niczego
Faceci to zdobywcy im
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeżeli uważasz, że źródłem twoich problemów są wyłącznie inni ludzie, ale nie ty, to właśnie w tobie leży największy problem. Jeżeli uważasz się za osobę atrakcyjną, a mimo to faceci stronią od ciebie (a mamy obecnie plagę wszechobecnego spermiarstwa), to widocznie twój sposób bycia odrzuca innych. Jakoś większość ludzi daje radę znaleźć sobie kogoś.
  • Odpowiedz
@Linnior88: też mi się to rzuciło w oczy - że niby faceci wolą tylko te z nałogami i byle jakie. Nie to, co OPka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Coś czuję, że raczej wyczuwają OPki toksyczność i uciekaja, gdzie pieprz rośnie...
@OP, taka szczera rada bez złośliwości - popracuj nad
  • Odpowiedz
@bezstronny_obserwator: tak mnie to przeraża jak ktoś pisze z taką wyższością nad innymi kobietami a pół sekundy później przestawia się jako wzór wszelkich cnót
Taka dobroć na pokaz żeby jakiś w końcu ja zauważył , już samo traktowanie kobiet gorzej facetów lepiej świadczy o jakichś brakach emocjonalnych
  • Odpowiedz
Z kobietami jest jak z rzeczami , jak dostaniesz za darmo to nie szanujesz

@Linnior88: P------ę, to już lepiej zdechnąć w towarzystwie czterdziestu kotów, niż być z kimś, kto traktuje cię jak rzecz XD
  • Odpowiedz
@Jakly: to radzę kupić tych kotów dużo , faceci patrzą tylko na ciebie przez pryzmat rynkowej wartości , patrz w jak paskudny sposob traktują grubsze lub starsze
  • Odpowiedz
Jakoś większość ludzi daje radę znaleźć sobie kogoś.

Hihi tymczasem połowa chłopów w Polsce wolna.
Laski narzekają, że nie mogą znaleźć nikogo poza bawidamkami którzy chcą je zaliczyć.

Wolą pijące, palące, przeklinające, chodzące do łóżka, średnio mądre, zdradzające awanturnice,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Bajt, nie ma takiej baby, która jest niebrzydka i nikt jej nie zaprasza.
Nie ma, po prostu takie coś nie istnieje.

Następny bajt to, że piszesz, że mężczyźni wolną te głośne, palące, pijące. XD Jedyną gorszą rzeczą od palącej baby jest plująca baba, więc masz odpowiedź. Jesteś na mirko masz mniej więcej taki stosunek mirków szukających tych spokojnych bab do tych głośnych 100:1.

Na więcej tego bejta nie mam ochoty odpisywać.
  • Odpowiedz