Aktywne Wpisy

obszarnik +944
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@mirko_anonim: tak tak, na pewno to polska jest winna twojej aspolecznosci i nieumiejetnosci do nawiazania relacji spolecznych
BLAD facet woli atrakcyjna laske o którą musi się postarać , niż mało atrakcyjna która sama mu wszystko daje na tacy , nie pokazuj wibracji desperacji
Z kobietami jest jak z rzeczami , jak dostaniesz za darmo to nie szanujesz - przemysl to zdanie
Życie nie polega na martyrologii i nie wymaganiu niczego
Faceci to zdobywcy im
@OP, taka szczera rada bez złośliwości - popracuj nad
Ja dosłownie żrą kompleksy od środka
Taka dobroć na pokaz żeby jakiś w końcu ja zauważył , już samo traktowanie kobiet gorzej facetów lepiej świadczy o jakichś brakach emocjonalnych
To ile ważysz?
@Linnior88: P------ę, to już lepiej zdechnąć w towarzystwie czterdziestu kotów, niż być z kimś, kto traktuje cię jak rzecz XD
Hihi tymczasem połowa chłopów w Polsce wolna.
Laski narzekają, że nie mogą znaleźć nikogo poza bawidamkami którzy chcą je zaliczyć.
Nie ma, po prostu takie coś nie istnieje.
Następny bajt to, że piszesz, że mężczyźni wolną te głośne, palące, pijące. XD Jedyną gorszą rzeczą od palącej baby jest plująca baba, więc masz odpowiedź. Jesteś na mirko masz mniej więcej taki stosunek mirków szukających tych spokojnych bab do tych głośnych 100:1.
Na więcej tego bejta nie mam ochoty odpisywać.