Wpis z mikrobloga

hmm ja mam rozmiar M ( góra i dół) więc raczej przeciętnie. A i tak z wykopu dowiaduje się że jestem spaślakiem xd

@ewa-m: to wykop, co się przejmujesz :D. Ja dopiero tutaj się dowiedziałem, że ze wzrostu jestem hobbitem...
Dobrze że nie wiedzą o tym kobiety w wieku od 20 do 40 + które prawie codziennie się za mną oglądają i zaczynają kręcić tyłkiem jak mnie mijają :D
  • Odpowiedz
wątpię że poruchala biorąc pod uwagę jej wygląd i wymagania

@AdamKarolczak02137: ona nawet nie jest taka brzydka, po prostu z gęby zwyczajna i do tego gruba xD ale z charakteru zakompleksiona, obrażalska łowczyni komplementów.
  • Odpowiedz
Kobieta plus size lvl 35 zastanawia się dlaczego żaden facet jej nie chce i dowiaduje się jaki jest powód.

@WielkiNos:
Powód jest zupełnie inny, bo na bank by kogoś znalazła, jesli tylko by zeszła z oczekiwań.
  • Odpowiedz
@programista3k: mówi się, że piękno jest w oku patrzącego. Jak dla mnie jest dość przeciętna i nie przyciąga uwagi, ale może po prostu nie mój typ, ale wierzę że są ludzie którym może się podobać. Poza tym jestem babą i na spokojnie mogę założyć, że zanim poprosiła o ocenę swojej urody bardzo dokładnie wybrała takie zdjęcia, na których prezentuje się co najmniej korzystnie.

Tak czy inaczej zakładam, że to jednak
  • Odpowiedz
@WielkiNos: efekt wychowania na bambiniźmie i bajkach disneya, gdzie wszystko jest dobre i na końcu i tak wygrywa dobro, no ja #!$%@?, kobieta sama zadaje pytanie, czy chodzi o jej wygląd tudzież charakter to ktoś potwierdził i ona strzela pikachuface i się obraża

xDD
  • Odpowiedz
@Bonaparte_34: To się tak pisze, że gruba nie jest problemem do momentu performance w sypialni można się nawet oszukiwać. Poza tym młode chłopaki nie chcą się bujać z wielorybami na mieście, bo przypał. Także cóż, typiara 35 lat gruba bez zainteresowań ma pretensje że nie uczestniczy w social night life. Życie sobie zrujnowała przez niezdrowe nawyki, których już prawdopodobnie nie poprawi.

Ale nie jest tak źle, zostają simsy, netflix, jakieś
  • Odpowiedz