Aktywne Wpisy
Xtreme2007 +219
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa
Janusz_Conway +304
#plussize #logikarozowychpaskow #pieklokobiet
@ewa-m: to wykop, co się przejmujesz :D. Ja dopiero tutaj się dowiedziałem, że ze wzrostu jestem hobbitem...
Dobrze że nie wiedzą o tym kobiety w wieku od 20 do 40 + które prawie codziennie się za mną oglądają i zaczynają kręcić tyłkiem jak mnie mijają :D
@AdamKarolczak02137: ona nawet nie jest taka brzydka, po prostu z gęby zwyczajna i do tego gruba xD ale z charakteru zakompleksiona, obrażalska łowczyni komplementów.
@WielkiNos:
Powód jest zupełnie inny, bo na bank by kogoś znalazła, jesli tylko by zeszła z oczekiwań.
Tak czy inaczej zakładam, że to jednak
xDD
@An-Dagda: ona to napisała tylko i wyłącznie żeby pojawiła się fala komentarzy zaprzeczajacycb
@Fine-Faulty: to nie zależy od wagi kobiety tylko do tego czy facet ma zasady. Nawet będąc miss miasta, zawsze sie znajdzie ktoś ładniejszy
Ale nie jest tak źle, zostają simsy, netflix, jakieś