Wpis z mikrobloga

@zbrodnia_i_kawa: i najmocniejsza gospodarka, wojsko, klasa średnia mieszka w domach a nie nowoczesnych kurnikach z dykty, technologicznie zjadają nas dupą i fakt, zarobili na drugiej wojnie światowej, bo czemu nie? Nie byli stroną konfliktu (do momentu, aż dołączyli do naszej i my lepiej na tym wyszlismy). Bieda, bezdomność i ćpuny są wszędzie. A że w stanach ich tak dużo, no cóż... to państwo jest wielkie jak kontynent.
  • Odpowiedz
Tymczasem dzieci: dzwonią

@zbrodnia_i_kawa: To daj kartkę "Uprzejmie proszę nie przeszkadzać, nie obchodzę Halloween. Dziękuję". Cieszę się, że mogłem tak drobną poradą rozwiązać tak ogromny problem w Twoim życiu.

W tym dniu jest to akceptowalne społecznie

Nie, nie jest xD

@zbrodnia_i_kawa: Jest, patrz: np. statystki wzrostu sprzedaży słodyczy w okresie Halloween. Lub mi najbliższe - komentarze na grupach w moim mieście z proporcją 25 do 1 jeśli chodzi o
  • Odpowiedz
@zbrodnia_i_kawa: Mam wrażenie, że strasznie słabo u Ciebie ze skupieniem, mylisz wątki nawet własne. Ogranicz social media, szybkie treści, poczytaj książkę "Jak Internet wypłaca mózg". Miłego weekendu, bez odbioru.
  • Odpowiedz