Aktywne Wpisy
Toshikate +22
#emigracja #holandia #praca #pracbaza #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
Od miesiąca jestem w Holandii i kurde to co tu można znaleźć w sklepach to naprawdę jest jakaś #!$%@? albo ja coś źle robię lub nie przywykłem XD Mięso mielone jak się kupi to mdłe jakieś wychodzi, chleb miękki tak że można go w rękach uformować w kulkę, wędliny to w
szzzzzz +18
Jadem dzis ciapongiem do Warszawy!!!
@fuechsinn: bo łatwiej wywalić i w przyszłym kupić takiego ze świecącymi oczami XD Po co ludzie mają w chacie trzymać sztuczne dynie, pająki i kościotrupy? Spoiler alert: nie robią tego, bo lubią wydawać hajs na takie bzdety.
Co do punktu 2 to więcej lęków jest po spowiedzi i całym tym wmawianiu grzechu 10 letniemu dziecku, niż przebraniu za wróżkę, ducha czy spidermana.
Zaśmiecają tą planetę, wykorzystują jej zasoby. Potrzebny jest umiar i edukacja ludzi. A we wszystkich świętych to się
moze zacznijmy od tego, ze lazenie po domach i zebranie
A jak ksiądz chodzi po domach z ministrantami albo kolędnicy to co to jest wtedy
@zbrodnia_i_kawa: #!$%@? no jakoś w Stanach sobie z tym radzą i ludzie lubią a nawet wyczekują tego święta xd Widac w największym i najpotężniejszym państwie na tej planecie ta tradycja w normach społecznych się mieści xd