Aktywne Wpisy

mickpl +2183
UWAGA MÓWI MARSZAŁEK TAGU
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak
źródło: ankieta
PobierzOdpalam nowy startup. Projekt nazywa się "Życie Po Śmierci". Jest to nagrobek przyszłości -- połączenie klasycznego monumentu z wbudowanym ekranem dotykowym i systemem audio. Sercem, czy raczej mózgiem urządzenia jest LLM wytrenowany na podstawie cyfrowej spuścizny zmarłego -- jego wiadomości, nagrań, zdjęć i wszystkiego, co po sobie zostawił w sieci, czy w spisanych pamiętnikach, nagraniach etc. Do tego dochodzą wspomnienia rodziny i przyjaciół, które można dodawać do systemu.
Gdy ktoś podchodzi do nagrobka
Gdy ktoś podchodzi do nagrobka
źródło: Gki4VO9WMAAPg5h
PobierzCo o tym sądzicie
- To świetny pomysł 38.5% (382)
- To wątpliwie etycznie i moralnie pomysł 22.4% (222)
- Pojebało?! 39.2% (389)

źródło: halloween
Pobierz@ksjoc_zakony: no niby gdzie, przeciez jak się nie będzie nasycac takich postaci strachem to w ogóle przestaną być lękotworcze a 4 to dowolne święto XD
@zbrodnia_i_kawa: najbardziej się boję w ten dzień, że moje dzieci trafią na takich zjebów jak na wykopie xD
@zbrodnia_i_kawa: Nie no w naszym kraju tylko cywilizowane zabawy, zgodnie z tradycją :P
źródło: z24558853IER,Smigus-dyngus--Kiedy-wypada--Skad-sie-wzial-ten-zw
Pobierz@ksjoc_zakony: Prawda, ale akurat religia obnosząca się z chłopem przybitym na żywca do krzyża i straganami z wiązankami nie powinna tego wypominać.
@fuechsinn: ale to nie jest zero sum game. Konsumpcjonizm napędzany plastikowym gównem z Lidla jest taki sam jak ten napędzany szklanymi zniczami. No może poza faktem, że gumowy kościotrup poleci na śmietnik na następny dzień, a w zniczu można
@ksjoc_zakony co do 2 to nie wiem, bo w sumie wyobrażam siebie, że jak dzieciaki pobiegają sobie w strojach potworów razem ze znajomymi to potem łatwiej im będzie się oswoić ze strachem. Dzieci też muszą się bać żeby zrozumieć te emocje, a jak mogą w kontrolowanych warunkach
Optymistycznie patrząc 2/5 i tak nieźle jak na kult pustynnego
@ksjoc_zakony: Pokazywanie dzieciom, że duchy i postaci z rogami są czymś fajnym jest lepsze niż straszenie nimi dzieci przez księdza z ambony.
Pozdro