Aktywne Wpisy

vladi_putin +762
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz
congobongo +55

źródło: halloween
Pobierz@ksjoc_zakony: no niby gdzie, przeciez jak się nie będzie nasycac takich postaci strachem to w ogóle przestaną być lękotworcze a 4 to dowolne święto XD
@zbrodnia_i_kawa: najbardziej się boję w ten dzień, że moje dzieci trafią na takich zjebów jak na wykopie xD
@zbrodnia_i_kawa: Nie no w naszym kraju tylko cywilizowane zabawy, zgodnie z tradycją :P
źródło: z24558853IER,Smigus-dyngus--Kiedy-wypada--Skad-sie-wzial-ten-zw
Pobierz@ksjoc_zakony: Prawda, ale akurat religia obnosząca się z chłopem przybitym na żywca do krzyża i straganami z wiązankami nie powinna tego wypominać.
@fuechsinn: ale to nie jest zero sum game. Konsumpcjonizm napędzany plastikowym gównem z Lidla jest taki sam jak ten napędzany szklanymi zniczami. No może poza faktem, że gumowy kościotrup poleci na śmietnik na następny dzień, a w zniczu można
@ksjoc_zakony: Pokazywanie dzieciom, że duchy i postaci z rogami są czymś fajnym jest lepsze niż straszenie nimi dzieci przez księdza z ambony.
Pozdro