Aktywne Wpisy
KjatanSveisson +132
#perfumy
Pokazujcie jak wyglądają wasze kolekcje. Proszę się nie bać i chwalić śmiało.
Moja wygląda tak.
Pokazujcie jak wyglądają wasze kolekcje. Proszę się nie bać i chwalić śmiało.
Moja wygląda tak.
JustJoinIT +106
Święta tuż tuż, a Ty jeszcze nie masz prezentu dla SIEBIE? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
Wspólnie z Komputronik i Katalogmarzen.pl przychodzimy z odsieczą. Połączyliśmy siły i przygotowaliśmy #rozdajo, który sprosta wszystkim Twoim prezentowym zachciankom ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania nawet 1000 zł do wykorzystania na komputronik.pl, 300 zł do katalogmarzen.pl oraz kultowe bluzy justjoin.it.
Jak wziąć udział? To bardzo proste
#pytanie #kiciochpyta #praca #pracbaza
https://wykop.pl/wpis/73481167/ile-sie-powinno-zarabiac-za-prace-przy-komputerze-
W dużych miastach w Polsce jak Wwa, Krk, Wrocław, Poznań ktoś od podaj, pozamiataj do 30zl/h
Fachowcy jeśli robią na etacie to 30 i w góre i to zależy od konkretnego fachu. Cieśla czy zbrojarz 35/h, prowadzący czy jak kto woli brygadzistą już wyciskają po 35-40zl
Tutaj masz też spawaczy, monterów itd itd to wszystko zależy jak już napisałem od konkretnego fachu
Jak masz firme to
Komentarz usunięty przez autora
Z drugiej strony są firmy które wyrabiając uprawnienia pracownikom doją ich potem płacąc 3-4k netto do ręki na pomorzu - w zamian za lojalkę roczną. Patola jak cholera, zamiast dać ludziom przyzwoite pieniądze i trzymać na miejscu. Dawno nie widziałem spawacza TIG który by się odnalazł w moim miejscu pracy