Aktywne Wpisy

saintie +2
jak to jest, ze mozecie wygladac jak ja, byc super jak ja, miec duza dupe jak ja, cialo bogini jak ja a i tak i tak spedzac walentynki same, no jak to jest mozliwe? serio, nie rozumiem

jutokintumi +265
XDDD
#mecz
#mecz
źródło: temp_file6941462615707890775
Pobierz

czy na platformie xtb da się przegrać więcej niż wpłaciłem? Jeżeli postawię shorta albo short CFD na jakąś akcję a ona wywali to the moon, to czy jest możliwe że moje saldo spadnie poniżej zera i będę to musiał jakoś wyrównać, czy nie da się przegrać więcej niż się wpłaciło?
Bo chyba nie rozumiesz że grasz wtedy przeciwko brokerowi u którego masz pozycję, czyli przeciwko brokerowi który dosłownie widzi gdzie masz stop loss ile masz kasy i przy jakim wachnięciu Ci się pozycja zamknie
A z tego co czytałem regulamin to XTB może sobie pozwolić na
ludzie nawet nie widzą na czym grają xD
W xtb to pewnie masz zwykle kontrakty cfd - czyli zakład z brokerem o cenę instrumentu bazowego - to jest gra z brokiem w ciuciubabke - nie da się stracić więcej niż wpłaciłeś, ale też twoja kasa nigdy nie zobaczy tam prawdziwego rynku.
Ujemne saldo - to o czym mówisz można mieć tylko grając na kontraktach futures - ale to jest wyższa