Aktywne Wpisy
Jaki jest sens istnienia sportowych odmian samochodów kombi? Żeby gówniakom głowa latała na tylnym siedzeniu? Przecież ten rodzaj nadwozia jest tak paskudny, że nie pasuje tam nic lepszego niż 2.0 TDI.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
dawid-hopek +51
#mokebe
#logikarozowychpaskow
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Reichsmarschall: No ewidentnie, bo mój komentarz jest pod wątkiem z memem.
Inaczej - ktoś ich zlał z tekstem, że nic nie mają.
@wstanczyk: oczywiście, że na ogół ludzie dobierają partnerów według jednego znanego wzorca. Tak jak z niemal każdą preferencją, jest duży czynnik wspólny i pomniejsze czynniki indywidualne. Jednocześnie zawsze w takich tematach się pojawiają Życzeniowcy z magicznej krainy, gdzie nie istnieją powszechne preferencje i zachowania i odwracają to do góry nogami. Oczywiście, że zachowujemy się na ogół tak samo
@lycaon_pictus: Nigdy się nie spotkałem, choć na pewno takie kobiety są. Tylko po co akurat za takimi się uganiać i narzekać?
@Wap30: Sure, ale to nie znaczy, że możesz sobie to ekstrapolować, aby uzasadniać argumenty z dupy i mówić "tak przecież jest, zawsze".
Rozumiem, że powód odrzucenia i wymagania są wypisane na twarzy. Thx, zapamiętam.
@wstanczyk: Rozumiem, że jak nie dostałeś takiego tekstu albo, że nikt takich rozmów nie prowadził to, że nikt nigdy nie porzucił z takiego powodu. Seems legit.
@Reichsmarschall: co to za urojenia?
@lycaon_pictus: No nie widać
Ok, to wyjaśnij mi dlaczego takie powody są zmyślone przez odrzuconych, chodź dostawali co niektórzy takie coś bezpośrednio jako odmowę lub takimi powodami się różni ludzie chwalili w różnych rozmowach.
Ja #!$%@?, po prostu są ludzie co takie coś usłyszeli i są ludzie, którzy się nawet przyznali, że z powodów czysto materialnych kogoś odrzucili. Ja sam też takie coś usłyszałem parę lat temu. To ty założyłeś, że jak nigdy o czymś takim nie słyszałeś to znaczy, że sobie to zmyślili.
Ja nie znam nikogo kto dokonał aborcji - problem nie istnieje i są to tylko jednostkowe przypadki z netu, o których feminazistki ciągle mówią, jakby to było coś powszechnego. Widzisz jak