Wpis z mikrobloga

@dotankowany_noca: Chłopy co dały sobie wmówić, że trzeba się uczyć i ciężo pracować, to po trzydziestce będą super atrakcyjni i wszystkie kobiety będą na nich lecieć. Tymczasem te kobiety już dawno w związkach z tymi, co w tym czasie skupiali się na imprezowaniu i korzystaniu z życia, bo ludzie szukają ciekawego spędzania wolnego czasu i wsparcia, a już niekoniecznie zawsze bankomatu.
  • Odpowiedz
@Reichsmarschall: Otóż kobiety też szukają różnych rzeczy. Jeszcze ze dwa dni temu tutaj był jeden zszokowany, jak mu babka na randce powiedziała, że chłop zbyt poukładany i ogarnięty na jej gust xd Generalnie to jest jedna prawda życiowa, której przegrywy nie są w stanie zrozumieć. Ludzie dobierają partnerów/partnerki pod siebie, a nie według jakiegoś jednego znanego wzorca, gdzie im bardziej do niego przystajesz, tym więcej masz punktów.
  • Odpowiedz
@wstanczyk:

Chłopy co dały sobie wmówić, że trzeba się uczyć i ciężo pracować, to po trzydziestce będą super atrakcyjni i wszystkie kobiety będą na nich lecieć.

Inaczej - ktoś ich zlał z tekstem, że nic nie mają.
  • Odpowiedz
Ludzie dobierają partnerów/partnerki pod siebie, a nie według jakiegoś jednego znanego wzorca

@wstanczyk: oczywiście, że na ogół ludzie dobierają partnerów według jednego znanego wzorca. Tak jak z niemal każdą preferencją, jest duży czynnik wspólny i pomniejsze czynniki indywidualne. Jednocześnie zawsze w takich tematach się pojawiają Życzeniowcy z magicznej krainy, gdzie nie istnieją powszechne preferencje i zachowania i odwracają to do góry nogami. Oczywiście, że zachowujemy się na ogół tak samo
  • Odpowiedz
Inaczej - ktoś ich zlał z tekstem, że nic nie mają.

@lycaon_pictus: Nigdy się nie spotkałem, choć na pewno takie kobiety są. Tylko po co akurat za takimi się uganiać i narzekać?

Oczywiście, że zachowujemy się na ogół tak samo pod większością względów

@Wap30: Sure, ale to nie znaczy, że możesz sobie to ekstrapolować, aby uzasadniać argumenty z dupy i mówić "tak przecież jest, zawsze".
  • Odpowiedz
@wstanczyk:

Nigdy się nie spotkałem, choć na pewno takie kobiety są. Tylko po co akurat za takimi się uganiać i narzekać?

Rozumiem, że powód odrzucenia i wymagania są wypisane na twarzy. Thx, zapamiętam.
  • Odpowiedz
Nie no, lepiej jak go sobie wymyślisz, racja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@wstanczyk: Rozumiem, że jak nie dostałeś takiego tekstu albo, że nikt takich rozmów nie prowadził to, że nikt nigdy nie porzucił z takiego powodu. Seems legit.
  • Odpowiedz
@dotankowany_noca: Chad to chad, nieważne czy czarny czy biały. Jak facet jest przystojny to ma powodzenie u kobiet i takie są fakty. Wy oczywiście macie projekcje z Mokebe w roli głównej bo tak łatwiej sobie wytłumaczyć własne niepowodzenia. No tak, żadna mnie nie chce nie dlatego bo jestem nieatrakcyjny zewnętrznie i wewnętrznie, tylko dlatego, że jestem biały :))) Ego rzeczywiście łatwiej to zniesie :))
  • Odpowiedz
@wstanczyk:

No nie widać

Ok, to wyjaśnij mi dlaczego takie powody są zmyślone przez odrzuconych, chodź dostawali co niektórzy takie coś bezpośrednio jako odmowę lub takimi powodami się różni ludzie chwalili w różnych rozmowach.
  • Odpowiedz
@lycaon_pictus: Gadasz o jakichś jednostkowych przypadkach z netu i mam się do tego odnosić, nie wiedząc, o czym konkretnie mówisz? Przedstaw jakieś trendy, to pogadamy. Przegrywixy przedstawiają to, jako taką normę, od której nie ma odstępstw, a w ogóle tego nie obserwuję, więc do walidacji takiej tezy wypadałoby przedstawić coś solidniejszego.
  • Odpowiedz
@wstanczyk:

Gadasz o jakichś jednostkowych przypadkach z netu i mam się do tego odnosić, nie wiedząc, o czym konkretnie mówisz? Przedstaw jakieś trendy, to pogadamy. Przegrywixy przedstawiają to, jako taką normę, od której nie ma odstępstw, a w ogóle tego nie obserwuję, więc do walidacji takiej tezy wypadałoby przedstawić coś solidniejszego.

Ja #!$%@?, po prostu są ludzie co takie coś usłyszeli i są ludzie, którzy się nawet przyznali, że z powodów czysto materialnych kogoś odrzucili. Ja sam też takie coś usłyszałem parę lat temu. To ty założyłeś, że jak nigdy o czymś takim nie słyszałeś to znaczy, że sobie to zmyślili.

Ja nie znam nikogo kto dokonał aborcji - problem nie istnieje i są to tylko jednostkowe przypadki z netu, o których feminazistki ciągle mówią, jakby to było coś powszechnego. Widzisz jak
  • Odpowiedz