Wpis z mikrobloga

@regent21 no ok, od święta sobie możesz wagyu spróbować kupić, choć w większości przypadków kobe i wagyu są na produktach gdzie ich użycie jest kwestionowalne. Już niemówiąc że samo wagyu nie znaczy praktycznie nic poza tym że mięso pochodzi z japońskich krów. Masz do tego klasę A/B/C i numer 1-5. Mięso A5/A4 jest uznawane za najlepsze, samo Wagyu top więcej marketingu niż znaku jakości.

Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie kupować na
@WpiszKogosLogin: fajnie, steki super. Polecam stronę steki.pl, możesz sobie zamówić sezonowana wołowinę - jest trochę droższa, ale moim zdaniem warto. Chociaż tak na spróbowanie sobie wziąć. I polecam robić po minucie z każdej strony, razy X, zależy jak wysmażone chcesz, tzn minuta, obracasz, minuta, obracasz I tak z 4 razy, na medium. A do smaku i dekoracji polecam rozmaryn świeży w gałązce. Smacznego!