Aktywne Wpisy
369zszywek +56
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Leżę se
NIE PISZCIE MI KURA, że w tych #!$%@? pato mma chodzi o sport. Jak by chodziło o sport walki, to była mowa dziś głównie o walce Tyson-Ng.
Interesując się pato mma i oglądając czy dyskutując o tym, wspieracie patusów nie tylko tutaj, ale i w realu.
Zainteresowanie tym gównem maja juz nawet przedszkolaki, a w podstawówce silniejsi obrażają słabszych w podobnym stylu jak podejrza u pato.
Często piszecie tutaj na wykopie o postępującej idiokracji, ale TO WY ja wpieracie i wy jesteście na to odpowiedzialni.
Jesteście zwykłymi imbecylami i taka jest #!$%@? o was prawda.
Jeszcze jeden z drugim #!$%@?, że przeciez to sport albo rozrywka. Taaaak, #!$%@?, rozrywka dla kogoś kto ma ok 70 IQ.
#famemma #cloutmma #takaprawda #boks #sport
@mikeywwa:
I tylko pokazujesz jak odbierasz sport, czyli wcale. Pato mma was nauczyło, że nie liczy się to, że ktos walczy o to, by pokazać kto jest najlepszy, tylko kto co powie lub jaki jest.
Przychodzisz w komentarze napisac coś mądrego, ale #!$%@? ci nie wyszło. #!$%@? oglądac patusów i "analizować" co kto mówi. To jedyne "analizy" na jakie cię stać.
@text: nie chodzi o sport, chodzi o rozrywkę, sport kazdy ma w dupie
@89macko:
O tytuł 10 rund? (。◕‿‿◕。)
Z tego co wiem, to była zwykła pokazówka.
@andrewasos:
Wiem że tłumaczy się to rozrywką, ale to absolutnie najniższych lotów.
Przecież tam są menele i największe ścieki intelektualne. Tłumaczenie tego rozrywką to jest dla mnie komiczne. Gdyby ludzie w TV lub YT wpychali sobie gówno do buzi, tez byście to tłumaczyli jako rozrywkę?
No niby tak, ale to na serio trzeba byc na poziomie tych osób,
Chcesz zmienić świat, to na pewno nie na wykopie