Aktywne Wpisy
parian +621
Schweppes przebił wszystkich jeśli chodzi o zmniejszanie zawartości napoju. Zostawili duże butelki, do których po prostu nalali mniej picia.

źródło: temp_file9191923416639295962
Pobierz
Trabancik +264
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki

źródło: IMG_5588
Pobierz
Dziś byłem na przymusowej giełdzie pracy gdzie ukrainka z łamaną polszczyzną instruowała przyszłych GOJÓW co będą dla jej robić na nowo zdobytych ziemiach p0lin.
Powiedziałem, że niezdolny do pracy w kołchozie to mam za tydzień przynieść papier od lekarza.
Nosz k---a jego mać.
Wiem, że są jakieś sposoby z wyrejestrowaniem i rejestrowaniem co miesiąc , a teraz pewnie mnie wyjebią na 6 miesięcy
#przegryw #pracbaza #przegrywpo30tce #neet
źródło: 9ca
Pobierz@Barachloop: Ja tak robię XD
Ostatnio chyba źle wypełniłem formularz przez internet i mi nie dali statusu bezrobotnego, ale spróbuję znowu za jakiś czas.
@Barachloop: to czemu tak nie robiłeś? No chyba że faktycznie chcesz znaleźć pracę, ale nie w kołchozie, to wtedy rozumiem.
Ja pierd***e co za nieroby...
gardzę
Czy to pomoże przed skreśleniem z NFZ na kilka miesiecy? Nie wiem, ale nie masz nic do straty w tym momencie.
NATYCHMIAST SIĘ WYREJESTRUJ.
Wtedy ubezpieczenie będzie przez 30 dni, to możesz się znów zarejestrować za te 3-4 tygodnie i się dowiesz czy cie skreślili czy hulaj dusza.
Pierwszego dnia pracy przychodzisz, siadasz sobie na podłodze, bawisz się telefonem z bananem na ryju i ignorujesz wszystkich, aż cię nie wywalą.
Po parunastu minutach masz problem z głowy i możesz zarejestrować się od nowa.
Ważne abyś złożył wniosek o wyrejestrowanie zanim UP Cię wykreśli, w ten sposób unikniesz bana na bycie bezrobotnym(xD)