Aktywne Wpisy

Ranger +1112
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki

WielkiNos +203
Te statystyki są przerażające. Największa porażka polskiego systemu edukacji. Przez dziesiątki lat zaniedbywany w szkołach problem, który wisi nad człowiekiem już do końca życia - przewrót w przód na wfie.
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
źródło: temp_file7168668289828076562
Pobierz

#gdynia
@dean_corso: dlaczego miałaby nie współpracować? Podobno był skryty więc jej relacja i reszty rodziny może być kluczowa. Dziwi też ta sekwencja zdarzeń, w której wróciła do domu z pracy bo przeczuwała że coś jest nie tak. I znowu brak jakiegokolwiek wyjaśnienia na jakiej podstawie tak sądziła. Wypuszczają jakieś takie szczątkowe informacje niewiadomo po co. Tutaj kolejny kwiatek:
matka może być w takim szoku i na lekach że nic nie jest w stanie powiedzieć
Bo on do niej zadzwonił i powiedział, że zabił dziecko i psa? I wtedy się ulotnił.
Pokazuje, że to nie on jest nieudacznikiem. Pokazuje to na pewno innym mundurowym. Nie wiem, jakie miał relacje rodzinne, ale możliwe
@WroTaMar: skąd takie info? Jedyne na co się natknąłem, to że "przeczuła" że coś jest nie tak i wróciła. Nie było nic o telefonie?
To by tłumaczyło, dlaczego przyjechała szybciej z pracy. Brzmi to dużo racjonalniej, niż jakieś "przeczuwanie".
Nigdzie nie natknąłem się na info o telefonie. Wymyśliłeś to sobie czy masz źródło? Bo na "przeczuwanie" jest poniżej:
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/trojmiasto/tak-uciekal-grzegorz-borys-po-zabojstwie-olusia-to-szokujacy-film/j18plz3