Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
jeśli nie poświęca się jej wystarczająco dużo uwagi, to zaczyna głośno śpiewać, w--------ć się ludziom w rozmowy i generalnie jeśli nie pochłania 100% uwagi innych to wyraźnie cierpi
kiedyś jak moja mama była zajęta rozmową z koleżanką, Alicja, bo tak jej na imię, w------a z tekstem
moje skiśnięcie sięgnęło wtedy zenitu. dziewczynka jest wychowywana w przekonaniu, że jest najlepsza na świecie i już dawno wywróżyłem, że w szkole czeka ją spore rozczarowanie, jak się okaże, że niczym się nie różni od innych dzieci. co jakiś czas są żale, że Alicja ma doła bo nie dostaje najlepszych ocen, bo inne koleżanki są częściej ciągane za włosy przez mateoszów i tak dalej.
wczoraj moja starsza siedzi w kuchni i gada z koleżanką, a Alicja cierpi bo atencjometr wskazuje ledwo 5%
byłem akurat w kuchni odgrzać sobie heherbatę w mikrofali i zrobić jakieś kanapki i tak się przyglądam na to cierpienie Alicji
no i w pewnym momencie dziewczyna zbliża usta do ucha swojej mamy i zaczęła krzyczeć
xD ale to tak w c--j głośno, że cały dom stanął na nogi. na moment była uradowana, bo była w centrum uwagi, a potem lekki szok, bo jej matkę tak to w------o, że jakoś odruchowo jebła jej taką soczystą lepę na pysk w ryj xD ja w szoku, moja matka w szoku, Alicja w szoku i w płacz, jej matka w szoku i w szoku xD w--------e w jej oczach iskrzyło niczym płonący las, który płonie
i co Alicja, k---o, warto było?
z pokojów zlecieli się siostra z ojcem i pytają co tu się właśnie o----------o, a matka Alicji tak na nią drze japę, że wszystkim zaczyna lecieć krew z uszu. właśnie tak wyglądało moje późne popołudnie.
#coolstory #rozowepaski
@dominik_ziom: xD
#polskiedomy