Aktywne Wpisy
damianooo8 +86
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IntruderXXL +151
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Jest wiele aspektów, które sprawiają, że ta gra wydaje mi się tak wyjątkowa. Przede wszystkim, to ogromny, otwarty świat, który nadal zachwyca mnie swoim rozmachem. Grafika, szczególnie w wersji na konsolę PS2, wprowadza niezwykły klimat lat 90., z fascynującymi detalami, takimi jak architektura czy charakterystyczne ubrania postaci. Atmosfera tamtych czasów, z odniesieniami do budownictwa, muzyki w radiu i nawet stylizacji postaci, jest niezapomniana.
Gra pokazywała również dobrze klimat murzyńskich i meksykańskich dzielnic co mi było nieznane jako białemu nastolatkowi z Polski. Cała kultura Hip-Hop ubieranie się, slang, styl życia, muzyka, sprawiała że ta gra miała niepowtarzalny klimat. Dzięki tej grze nauczyłem się też trochę angielskiego, zwłaszcza slangu.
Długa i wciągająca fabuła gry przyciąga, a "GTA: San Andreas" pozwoliło mi poznać największe hity muzyczne z radia, słuchałem takich stacji radiowych jak: Radio Los Santos, Bounce, K-Rose czy Master Sounds, nie skłamię jak powiem że ponad połowę piosenek z tych stacji radiowych znam na pamięć. To były niezapomniane chwile, zwłaszcza, gdy grałem paląc jakiś skręta, grałem na starym telewizorze na PS2, co nadawało grze niepowtarzalny klimat. Szkoda, że obecnie takich zajebistych gier już nie robią...
#gry #technologia #gtasa #komputery
2x zrobiłam na 100% :)
@wielkifanrapu: Ciężki jest żywot boomera ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chłop za dzieciństwa dorwał się do dobrej gry i tak utknął na lata.
@magazynierka_4k: All We Had to Do Was Follow the Damn Train CJ
@Matpiotr: Chłopie, ja tego nie mogłem zrobić ja miałem nwm 14 lat a tak to to z palcem w dupie można zrobić. I obyś potem nie trafił na zonk przy misji z Hydrą jak nie umiesz tym latać. A i tak najgorsza jest ta misja dla Leone co #!$%@? Dodo masz Shakala dogonić.
Mimo wszystko jest świetna, jeżeli zdajesz sobie sprawę do czego nawiązują twórcy.