Aktywne Wpisy
MarekKucharz +130
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +62
źródło: 1000017450
Pobierz

Witam, w zeszłym tygodniu pytałem o lekarza, który zinterpretuje mi badania hormonalne, jeden mirek zasugerował żeby wrzucić też tutaj, tak więc poproszę o rzucenie okiem. Natural, staż 4 lata, lvl 26 na redukcji od maja (spadek około 15kg, aktualnie 75kg, bodyfat pomiędzy 10 a 15%, 182cm). Brak zarostu, trądzik.
TSH 1,400 µIU/ml
FT 4 1,53 ng/dl
LH 4,57 mIU/ml
Prolaktyna 15,30 ng/ml
Testosteron 5,680 ng/ml (spadek względem badania sprzed 2 lat, pewnie przez redukcję z 7ng/ml)
Testosteron wolny 9,03 pg/m
SHBG 42,40 nmol/l
Kortyzol 20,300 µg/dl
Insulina 3,16 µIU/ml
Witamina D3 metabolit 25(OH) 37,70 ng/ml
Po fakcie się zorientowałem, że mogłem jeszcze dorzucić estradiol, co jeszcze Waszym zdaniem warto zbadać? #mirkokoksy #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim