Aktywne Wpisy

paincreator +30
Mirki chwale się =)
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
źródło: temp_file2504842597476491843
Pobierz
dudi-dudi +809
-Tato ale jak kulig bez śniegu?
-synek bierz kumpli i nie mów nic matce, może nie zauważy.
#zabawa #dziec #zonabijealewolnobiega #dziecinstwo
-synek bierz kumpli i nie mów nic matce, może nie zauważy.
#zabawa #dziec #zonabijealewolnobiega #dziecinstwo
źródło: temp_file8846497379850762879
Pobierz

#cpk
Może dlatego, że to port lotniczy cargo, a dopiero w drugiej kolejności pasażerski.
źródło: prze%C5%82adunki-air-cargo
PobierzKatowice ustanowiły przy tym rekord, bo przejęły nadwyżkę z Frankfurtu, który zwyczajnie nie wyrabia.
Jeżeli ktoś mówi, że cpk w jakiejkolwiek formie jest zbędny, to zapewne całą swoją życiową edukację ma jeszcze przed sobą.
źródło: prze%C5%82adunki-aircargo-pl
PobierzDo tego po co mają latać tu skoro tam mają bliżej do bogatych krajów? No chyba że mielibyśmy zaopatrywać wschodnia część Europy, co też trochę się nie spina bo ona jest biedniejsza.
Nie wiem co chciałeś przez to pokazać? Że Niemcy
Do tego po co mają latać tu skoro tam mają bliżej do bogatych krajów? No chyba że mielibyśmy zaopatrywać wschodnia część Europy, co też trochę się nie spina bo ona jest biedniejsza.
Nie wiem co chciałeś przez to pokazać? Że Niemcy
Nie wiem czy Twoje pierwsze pytanie jest prowokacyjne, czy retoryczne. Nadal jesteśmy tańsi od państw zachodnich, nie zmieniliśmy jeszcze swojego położenia geograficznego (