Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +16
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
WilecSrylec +385
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
Blokady reklam naruszają warunki korzystania z YouTube
Wygląda na to, że używasz blokady reklam. Odtwarzanie filmów będzie zablokowane, dopóki YouTube nie znajdzie się na liście dozwolonych lub blokada reklam nie zostanie wyłączona.
Dzięki reklamom miliardy osób na całym świecie mogą korzystać z YouTube.
Możesz korzystać z YouTube bez reklam dzięki YouTube Premium – twórcy będą otrzymywać pieniądze z Twojej subskrypcji.
Nie, nie będę kupował Premium! Macie jakiś dobry pomysł aby ta blokada zniknęła i mógł normalnie oglądać?
Jeśli macie jakiś pomysł to wyjaśnijcie krok po kroku. Ten kto mi dobrze wyjaśni to mu bardzo dziękuję!
Ahh i nie będę zmieniał jak coś przeglądarki bo mam taką co jest bardzo dobra a nazywa się AVG Secure Browser.
#youtube
@SoaoheviVenusss: Wyłączyć adblocka. Albo użyc VPNa i zmienić kraj na jakis gdzie nie blokują adblocków, np. Niemcy.
@SoaoheviVenusss: xDDDD
@nickbezpomyslu: xD i mam oglądac YT na 6 calowym ekranie zamiast na 32? Nie dzięki.