Wpis z mikrobloga

Skąd się w tym cuckoldystanie biorą simpy głosujące na Lewice

Na Konfederację swój głos oddało według Ipsos 3,4 proc. kobiet, a na Lewicę - 10,1 proc. Mężczyźni w 9,3 proc. przypadków głosowali na Konfederację, a w 6,9 proc. - na Lewicę. Tym samym zaledwie 28,9 proc. wyborców Konfederacji to kobiety. Panie stanowią jednocześnie 61,9 proc. elektoratu Lewicy.

#wybory #redpill #przegryw
Pobierz Bananek2 - Skąd się w tym cuckoldystanie biorą simpy głosujące na Lewice 

Na Konfede...
źródło: IMG_9537
  • 17
@Bananek2:
1. Kobiety im kazały. Często słyszę, że "ja to się nie odzywam i zawsze odpuszczam kobiecie, by mieć spokój"
2. Jest moda na bycie feministą, i o nie piekło kobiet, zostawcie nasze lwice itp.
3. Faceci pp prostu chcą lepiej dla kobiet, a kobiety kierują się głównie własnym interesem, i dziecka. Ale nie jest to złe, po prostu tak działa świat, mowia o tym podstawy psychologii ewolucyjnej
@Bananek2: No słucha dziecko od urodzenia od ojca janusza i nauczycielek p0lek że kobiety są święte, ma je przepuszczać w drzwiach, płacić za wyjścia gdzieś xd To potem debil myśli że wreszcie jakaś na niego uwagę zwróci jak też zagłosuje na lewice, a kończy się wiadomo jak - on siedzi potem w domu, Julka mu nie odpisuje o 20 bo pewnie śpi, a w tym samy czasie chad który nieważne na
@Bananek2: bo najbardziej do mnie przemawia jej program i w latarniku też mam z 85% lewica.

Choćby program odnośnie edukacji i oświaty. Lewica jest jedyną partią, która tam proponuje jakieś konkrety a nie tylko populistyczne frazesy w stylu podniesiemy nauczycielom pensje i #!$%@? Czarnka

Tu masz dokładnie wytłumaczone o co chodzi.
https://www.youtube.com/watch?v=Gtdh5sZ3KGM

Wątpię, że cię przekonam bo materiał ma aż 100 minut a dotyczy jedynie edukacji i nauki - porównanie programu
@haxx: @Invisiblinio @Tiab @Van-der-Ledre @3k1m @Runaway28 @zymotic @Eithne @Zwanek @Antorus

Niestety muszę w tym temacie odpowiedzieć też przeciwko sobie samemu. Hejtuję Lewicę, a tymczasem Konfa kreująca się jako opozycja wobec Lewicy chce wprowadzać dla mężczyzn przymusowe wojsko i Mentzen deklaruje, że dyskryminacja mężczyzn jest spoko.
Przypominam, że tak często wypominaną nierówność wieku emerytalnego wprowadził PiS. Jedni i drudzy najwięksi wrogowie Lewicy.
Cała scena polityczna w tym cuckoldystanie jest tragiczna pod tym
Bananek2 - @haxx: @Invisiblinio @Tiab @Van-der-Ledre @3k1m @Runaway28 @zymotic @Eithn...
@Bananek2 jak jestem robotnikiem to głosuję na partię która reprezentuje moje interesy. Co, mam głosować na partię dla januszy prywaciarzy, bo nie rucham? xD kwestia ruchania czy nie ruchania to po prostu dla wielu ludzi nie jedyny czynnik decydujący na kogo głosować( ͡º ͜ʖ͡º)