Aktywne Wpisy
matiKKS +8
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
mickpl +1246
Paszyk się odgraża, że jak nie będzi 0% to nie będzie też budowy komunalnych. Panie ministrze, bardziej z grubej rury trzeba. Ogłoście tam w PSL, że jak nie będzie dopłat dla kolegów z deweloperki to przyblokujecie kasę na onkologię czy psychiatrię dziecięcą.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Prawda prawdopodobnie jest taka że:
1.Pis jest dużo gorszy niż KO
2.Konfederacja jest aktualnie najlepszą opcją (tzn najmniej złą partią)
3.PO nigdy nie zrobiło czegoś takiego z telewizją publiczną co zrobił pis i ogólnie rządziło lepiej.
4.Głosowanie na każdą inną partię niż pis będzie w aktualnych wyborach już dobre.
5.Konfederacja nie wejdzie w koalicje z pisem
6.za to że pis zrobił coś takiego z tvp plus odciął części społeczeństwa inne kanały i zostawił tylko tą propagandę, zyskując dzięki temu prawdopodobnie stałe kilkanaście procent poparcia od ludzi co nigdy nie dowiedzą się o żadnych aferach pisu a nawet o tym że cokolwiek źle zrobili, to naprawdę już nie powinni być dopuszczani do władzy. Plus to że oczywiści mają znacznie więcej afer niż po i przyczyniają sie to pogorszenia a nie polepszenia polskiej gospodarki itd.
7.nie głosujcie na pis i najlepiej jak ktoś zna kogoś kto głosuje na pis to spróbowac go przekonac zeby nie glosowal itd
@kubus2015: nie była, nie jest i prawdopodobnie nigdy nie będzie
szurstwo, onuce, katole, brunatni
@kubus2015: wydaje mi sie, ze pare pierwszych komentarzy juz ci udowodnilo, ze tu nie masz racji
@kubus2015: Nie wejdą jak i tak razem nie będą mieli większości.