Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +12
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Ogólnie wiadomo, najważniejsze głosować przeciw PIS.
Nawet jeśli konfederacja czy Hołownia mają ciekawy program i poglądy, to głosowanie na nich nie zmniejsza szansy na 1. miejsce PIS
Jedyny słuszny głos to KO, aby wyprzedzilo PIS.
#changemymind
A PO może zawiązać koalicję i z TD i Lewicą.
Więc jeśli jesteś przeciw PIS to
@Maly_Jasio:
LOL
Z tym że Konfa nigdy nie była w koalicji z PiSem i się na to nie zapowiada.
A taka PO już była w koalicji z PiSem i patrząc na to jak głosowali przez ostatnie lata to szykuje się nam POPiS 2.0
Bredzenie że Konfa zrobi to czy tamto z ust POPiSowców śmierdzi na kilometr.
@buont: XDDDDDDDDDD
Kiedy?
@-pafel: Zmniejsza ich szansę na rząd większościowy, poczytaj jak są przydzielane mandaty.
@Maly_Jasio: Jest taka partia jak PSL co ma zawsze 100% koalicyjności z każdym jak wejdą do rządu. :)
Nawet Kwaśniewski, głosujący na Lewicę apelował żeby nie dać się nabrać na 'tylko głosowanie na KO ma sens' i żeby oddawać głos na 3Drogę bo jak się nie dostaną to dla PiSu to kilka procent
A poza tym normalną rzeczą jest że jak nie masz bezwzględnej większości to szukasz koalicjantów, bo inaczej się nie da utworzyć rządu. Kumasz? Albo masz bezwzględną większość, albo koalicja. Innej opcji na rządzenie nie ma, bo rząd mniejszościowy to zawsze słaby rząd.
I Unią Pracy, a PIS do tej pory ich nie chciał bo nie potrzebował.
Da się. Do tego jeszcze mają prezydenta.