Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +152
kto ogląda ten nad serial za czasów dzieciństwa? #nostalgia mocno kiedy czekało się do czwartku żeby oglądnąć co tydzień jeden odcinek teraz mamy wszystko na #netflix mimo lat dalej czuć vibe!
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
lunaexoriens +85
Gdyby typiara nie była sławna, nawet byście na nią nie spojrzeli. Twarz i figura młodego chłopaka.
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
Zacząłem słuchać więcej ich wypowiedzi i z wieloma sprawami się nie zgadzam ale chyba najwięcej ich postulatów finalnie do mnie trafia.
Mam jednak prośbę:
Wytłumaczy mi ktoś jaki stosunek #lewica ma stosunek do inwestycji w #wojsko czy kluczowe inwestycje gospodarcze, które nie leżą w interesie niemieckim jak np. Rozbudowa terminalu kontenerowego \ portu w Świnoujściu?
Mile widziane jakieś linki do wypowiedzi przedstawicieli lewicy dla potwierdzenia.
PAMIETAJ DOZYWOTNI LOCKDOWN I ZABRANIE PRAW OBYWATELSKICH dla tych ktorych nie biora udzialu w eksperymwncie...100% bezpieczenstwa i odoornosci ;)) hihi
Lewica to zwykle chorągiewki...
Dodatkowo, chociaż sam jestem chyba jeszcze wierzący (ale leczę się z tego z każdym rokiem bardziej) to uważam, że jasny rozłam kościoła od państwa jest kluczowy dla prowadzenia rozsądnej polityki nawet wewnętrznej. Np. Klauzula sumienia u lekarzy jest dla mnie absurdem, tego moja wiara (choć słaba) jednak nie potrafi wytłumaczyć.
Zwiększenie limitów specjalizacji lekarskich to też coś co wydaje mi się, że powinno się zadziać dekady temu.
Nie mogłem natomiast oglądać całej debaty i może mi coś umknęło w sprawie np. Terminalu w Świnoujściu.
Dzięki, za brak bezpośredniego ataku i chęć merytorycznej odpowiedzi. Jak patrzę po innych komentarzach to nie jest to popularna postawa.
Temat służby zdrowia bardzo do mnie przemawia.
Temat edukacji też.
Sam temat kościoła kryje pod sobą masę poważnych problemów i nie jest to tylko "bo kościół" tylko problem wykorzystania wyznania do celów propagandy i naganiania sobie elektoratu.
Struktura naszej polskiej demografii sprawia, że poważnie martwi mnie to w jaki sposób cele partyjne aktualnie rządzących są realizowane poprzez mariaż z
Lewica to prawdopodobnie jedyna partia gorsza od PiS-u.