możesz sobie nie chcieć, 300.000 sobie kupiło wizy czy Ci się to podoba czy nie, a kolejne 75k kupi w nadchodzących miesiącach xD
@strongBAD: ale ja chcę żeby to przyszły rząd ich nie wpuszczał. Sugerujesz, że opozycja też będzie sprzedawać wizy, czy co? Czemu to pytanie miałoby nie być ważne? xD
@Gluptaki: to nie jest dobre pytanie na referendum. Co to znaczy legalizacja aborcji? Na żądanie do 9 miesiąca ciąży? Powrót do kompromisu? Nie wiadomo.
@niedorzecznybubr: dobrze, czy jesteś za legalizacją aborcji do 12 tygodnia ciąży po wcześniejszej zgodzie dwóch niezależnych psychologów w odstępie co najmniej 72h pomiędzy opiniami. Proszę.
@dqdq1 wszyscy ją kochają kiedy im pasuje…Tusk już to pokazał kilka lat temu wyrzucając setki k głosów ws referendum- z tego co pamietam - do śmietnika. O lewicy nie wspomnę bo ci są wybitnymi zamordystami w każdej kwestii, no ale demokracja wycierają te swoje czerwone ryła przy każdym kroku
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Jak to zrobić?
Jeśli czujecie się niedoinformowani, o jakim referendum mowa i jak brzmią pytania, możesz o nich przeczytać na stronie Państwowej Komisji Wyborczej.
Więcej na stronie: https://siecobywatelska.pl/nie-daj-sobie-wcisnac-referendum/
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #wybory #jawnewybory
@Watchdog_Polska: XDDDDDDDDDDDDD
@strongBAD: ale ja chcę żeby to przyszły rząd ich nie wpuszczał. Sugerujesz, że opozycja też będzie sprzedawać wizy, czy co? Czemu to pytanie miałoby nie być ważne? xD
@Gluptaki: to nie jest dobre pytanie na referendum. Co to znaczy legalizacja aborcji? Na żądanie do 9 miesiąca ciąży? Powrót do kompromisu? Nie wiadomo.
Demokracja, pamiętaj.
@Watchdog_Polska: prychłem xD
@Mintaa: kup sobie koło i #!$%@? się w czoło