Wpis z mikrobloga

@rawator: Mi się zawsze fajnie grało w te singlowe kampanie. Raczej traktowałem to jako interaktywny film akcji w którym samemu bierze się udział ( ͡º ͜ʖ͡º)
Film na Blu-ray to wydatek 80-150 zł, a to tylko 2 godziny przyjemności, w tej samej cenie masz równie przyjemną singlową kampanie w grze na 6-10 godzin grania.
  • Odpowiedz
@rawator: A mi się podobała kampania w infinite warfare. Wiadomo że realia sci fi ale misję w kosmosie są bardzo fajne.

Mw2019 ma parę ciekawych „realistycznych” misji a reszta to typowy cod. Nie ma takiego szału jak w oryginalnym modern warfare ale jest ok.

Mw2 w sumie podobnie. Jedne misje ciekawe, a drugie tak nierealistyczne że się rzygać chce
  • Odpowiedz
@rawator: single w codach ogólnie są bardzo fajne ale jednak wydawać 300zł żeby pograć 2 godziny to trochę przesada

ja te single oglądam jak ktoś przechodzi na youtubie bo w sumie tak jak ktoś napisał wcześniej one bardziej przypominają interaktywny film niż gre xD
  • Odpowiedz
  • 1
Dzięki za wszystki odpowiedzi ()

@RoyBradshaw: a to w sumie z wymienionych zostały dwa ostatnie. Ten kosmiczny jakoś nie siadł, za to Advanced Warfare było ładnie zrobione - to na pewno pamiętam.

@Pabick też je bardzo szanowałem/szanuję, ale co raz to krótsze zaczęli je robić i oderwane od
  • Odpowiedz