Aktywne Wpisy
bronxxx +150
Otwieram nitkę z aktorami, których szanujecie. Warto by było napisać za co ich najbardziej cenicie i w jaką rolę wcielił się najlepiej. Dla mnie osobiście Mel jest aktorem pierwszej klasy. Bardzo wyrazisty. Jako reżyser też wywołuje poruszenie. Dwa jego filmy czyli "apocalipto" i ""pasją" są kunsztem jego pracy. Johnny Depp gra tak świetnie, że po charalteryzacji nie jesteś w stanie poznać kto gra główną role. Ale w filmie "split" James McAvoy grając
tesknilam_ +29
Niedawno na Facebooku, zobaczyłam ankietę z pytaniem, co kobiety sądzą o seksie przy śpiącym dziecku.
Byłam zdziwiona, że niemała część różowych odpowiadała, że to normalne i dzieciak w niczym nie przeszkadza.
Dla mnie to jest robienie krzywdy najmłodszym. Myślę, że one same wolałyby nie oglądać takich rzeczy. #seks #logikarozowychpaskow #zwiazki #dzieci
Byłam zdziwiona, że niemała część różowych odpowiadała, że to normalne i dzieciak w niczym nie przeszkadza.
Dla mnie to jest robienie krzywdy najmłodszym. Myślę, że one same wolałyby nie oglądać takich rzeczy. #seks #logikarozowychpaskow #zwiazki #dzieci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link