Aktywne Wpisy
technojezus +219
Nie wierzę w to co widzę. Ekstremiści muzułamńscy z hamasu, niczym nie różniący się od ISIS dokonują mordów na cywiliach z Izraela, zaatakowali jedną z najnowocześniejszych i najlepszych armii na świecie, a co w tym czasie robią 100% polscy POLACY patrioci z krzyżem w ręku? Popierają skrajnych ekstremistów muzułmańskich XDDDDDDDDDDDDDD Oczywiście, jednocześnie ci sami by strzelali do muzułmanów na granicy z Białorusią i są anty w kierunku muzułmanów.
I jeszcze te przeświadczenie,
I jeszcze te przeświadczenie,
SebaD86 +57
#izrael #konfliktynaswiecie #wojna #palestyna #azja
Wszystkim którzy mówią że to terroryści z Palestyny powiem tak:
Nie znacie historii. Od zawsze te ziemie były palestyńskie. Żydzi w przeszłości uznali ze są narodem wysłanymi i są lepsi od innych. Ale im nie pykło. Potem te ziemie należały do Egiptu, potem utworzono państwo Palestyna. Żydzi w międzyczasie rozpiechrzli się po świecie ciągle myśląc że są narodem wysranym bo ktoś im tam z nieba powiedział.
Jako
Wszystkim którzy mówią że to terroryści z Palestyny powiem tak:
Nie znacie historii. Od zawsze te ziemie były palestyńskie. Żydzi w przeszłości uznali ze są narodem wysłanymi i są lepsi od innych. Ale im nie pykło. Potem te ziemie należały do Egiptu, potem utworzono państwo Palestyna. Żydzi w międzyczasie rozpiechrzli się po świecie ciągle myśląc że są narodem wysranym bo ktoś im tam z nieba powiedział.
Jako
No trochę średnio, bo ja wiem że jestem alkoholikiem
Są ludzie i twój archetyp nie jest modelowym, cho bardzo mi przykro
@Sh3rI0ck: typowa #p0lka
a nie czekaj... ( ͡° ͜ʖ ͡
@Bulczan: Jak ktoś nie jest alkoholikiem to pewnie podobnie zareaguje na takie zarzuty. Czasem nie wiem czego ludzie się spodziewają po rzuceniu takiego tekstu. Ktoś rzuci "faktycznie ziom dzięki" weźmie klucze i pojedzie na odwyk? xD Było tak w historii chociaż raz czy jest to robione tylko i wyłącznie po to żeby poczuć się lepiej?
Sam odrzucałem pomoc, także wiem jak to jest. Alkoholik musi sam zrozumieć, że jest alkoholikiem. Polecam mitingi AA (od 3.5 miesiąca nie piję).
Umiesz czytać nie, lubię cię, dosłownie wyżej napisałem o co mi chodzi. Nie możesz kogoś #!$%@?ć w 10 rzeczy, a potem się nagle nim teoszyc
Ja domniemam, ale podkreślam, że to moje domysły,
@Werdna:
Różnie ludzie zareagują, ale podejrzewam, że spora część osób się po prostu zaśmieje, bo
Nie wiem gościu jako perspektywę masz #!$%@?
To ja i co
Ale bzdury mówisz, bo ja zdaje sobie sprawę ze swojego uzależnienia xD więc to ty projektujesz na mnie, a nie ja na sobie