Aktywne Wpisy

rozentuzjazmowany +229

źródło: 1000032400
Pobierz
ZygmuntJedyny +99
Byłem dziś na budowie zobaczyć po raz dziesiąty okolice gdzie będę mieszkał w przyszyszym roku. Błagam trzymajcie kciuki bo to moje marzenie. Ten spokój, natura i cisza. Wesołych Świąt! #malopolska #mojezdjecie #polska #budujzwykopem #czujedobrzeczlowiek

źródło: temp_file5586096637274369722
Pobierz
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #logikaniebieskichpaskow #pytanie
źródło: srtj5re4
PobierzKtóra?
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: A nie wiesz ignorancie jak wygląda rynek matrymonialny? 20% mężczyzn w polszy jest samotnych i jest deficyt, więc duża z nich wyruchałoby nawet koze? Dlatego ciekawi mnie czym kierują się wykopki? A, czy coś jest patologią to zostawię do oceny, proszę nie psuć nastrojów (może test właśnie ma to zbadać?)
@programista3k:
@AndrzejBabinicz: Ale po co mi to tłumaczysz? Cel testu jest inny, czyli co gdybyś musiał jakąś opcję wybrać, lepiej byś się przysłużył jak byś odpowiedział merytorycznie, a nie szukasz dziury w cały,.
@DocentMarzanek: Nikt nie wybiera swojego żywotu. w moim teście masz do wyboru to co jest - nie kombinuj tylko wybieraj xD
@DocentMarzanek: Wlasciwie nr 2 byla napisana bardzo szybko, nie dodalem kilku istotnych negatywnych kwestii i jestem w---w*ony, bo teraz wiekszosc wybiorze v2 jako mniejsze zlo. Trzeba dodac, ze manipiluje, robi shit-testy, testuje (czyli bardziej formalny zwiazek.) potrafi byc zimna/bezwgledna/egoistyczna, poniewaz priorytetem dla niej jest slawa/pieniadze
"Kieruje się modelem rodzinnym od lat"
"Totalny antonim tradycyjnej rodziny"
@77023: No jasne, w pełni cie rozumiem, szacunek za udzielenie swojej opinii, pozdrawiam.
?
źródło: temp_file6287564005727901367
Pobierz