Aktywne Wpisy
pieknylowca +60
Uwielbiam to romantyzowanie kuchni polskiej jako nadkuchni kiedy prawda jest taka że ona jest średnio dobra a na pewno niezdrowa - przeładowana słabej jakości tłuszczami w formie oleju rzepakowego i węglami - nam to może smakować bo to dla nas jest comfort food tak jak dla innych hakarl. Tak, Amerykanin mający dostęp do każdej kuchni świata w jednym mieście będzie się rozplywal nad kawałkiem wieprzowiny podłej jakosci, suchymi ziemniakami i kapustą bo
źródło: 1000005976
Pobierz
nowszyja +171
Przerażają mnie wpisu kukoldów na twitterze odnośnie afery z tablicami alimentacyjnymi. Argumenty w stylu "wystarczy nie odchodzić od dzieci", albo "wystarczy być dobrym mężem", tak jakby kobiety nigdy nie były odpowiedzialne za rozpad małżeństw. Nawet widziałem argument, że to pomoże dzietności, bo wpływa na zabezpieczanie kobiet xD Z pewnością facecie będą się decydowali na robienie dzieci, gdy w razie rozwodu po opłaceniu alimentów zostanie im 500 pln na życie.
Zresztą już teraz
Zresztą już teraz

Dodam tylko, że jestem w stanie zrobić 50x25m na basenie, ciekaw jestem, jaki miałbym performence, gdybym miał żelazo w normie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zdrowie #anemia #krew
źródło: temp_file7453433531276581778
Pobierz