Wpis z mikrobloga

Ciekawe czy dzisiejsze studenciaki też sobie tak fajnie żyją jak my na studiach czy już się spinają, że ten ma więcej hajsu, ten ma więcej lajków na Instagramie, szmaty z roku nawet nie spojrzą na kolegów bo już mają dzianych facetów po 5-10 lat starszych, każdy ponad każdym, każdy próbuje się wylansować ponad innych :/

Kiedyś to było. Wszyscy trzymali się razem. Wspólne posiadówy, imprezy. Zupki kińskie, parówki, cytrynówka w akademikach, browary na wykładach, nad rzeką. Byli czasy.

Zaczynałem się uczyć do egzaminu o 21:00 a o północy byłem już na chacie u jakiejś ropuchy 40 km dalej :D

Dzisiaj taka to by miała 300 par na godzinę na #tinder a wtedy wystarczyła godzina bajery na czat wp :D

#studia #gimbynieznajo #kiedystobylo
  • 4
@Mega_Smieszek

@bojackHorsemanPatataj Byłem rok temu na domówce u takiej laski, drugi rok studiów, młode towarzystwo. Generalnie potrafię bawić się wszędzie, ale tam czułem się momentami jak kosmita xD Każdy w telefonie, jakies relacje, sracje, kuwa weź mi polej, gówno mnie obchodzą jakieś insragramy xD

Byku, 4 lata temu chodziłem z panną 19 letnią. Było dokładnie tak jak napisałeś. Tak wyglądały ich domówki. Zresztą w klubie nie lepiej. Szmaty potrafiły się w ogóle
Ciekawe czy dzisiejsze studenciaki też sobie tak fajnie żyją jak my na studiach czy już się spinają, że ten ma więcej hajsu, ten ma więcej lajków na Instagramie, szmaty z roku nawet nie spojrzą na kolegów bo już mają dzianych facetów po 5-10 lat starszych, każdy ponad każdym, każdy próbuje się wylansować ponad innych :/

Kiedyś to było. Wszyscy trzymali się razem. Wspólne posiadówy, imprezy. Zupki kińskie, parówki, cytrynówka w akademikach, browary